Kylie Minogue potěší fanoušky novou deskou "Tension". Oslavuje na ní individualitu a tvůrčí svobodu

13.05.2023 17:48 - Josef Martínek | foto: Darenote

Po třech letech se příznivci Kylie Minogue dočkají nového materiálu. Již šestnáctá studiovka australské popové ikony vyjde 22. září a ponese název "Tension".

Kylie Minogue - Tension
© Darenote
Nástupkyně předešlé nahrávky "Disco" z roku 2020 vznikala za přispění zpěvaččina dlouholetého spolupracovníka Richarda "Biffa" Stannarda, ruku k dílu ale přiložili také Duck Blackwell, Jackson Foote nebo Oliver Heldens. První singl "Padam Padam", který album otevírá, by měl vyjít někdy v následujících dnech.

"Když jsem na desce začala pracovat, měla jsem otevřenou mysl a prázdný list. Na rozdíl od předchozích dvou řadovek jsem si nestanovila žádné konkrétní téma," nechala se slyšet čtyřiapadesátiletá diva. "Chtěla jsem oslavit individualitu každé písně a ponořit se do této tvůrčí svobody. Řekla bych, že je to směs osobní reflexe, klubové bezstarostnosti a melancholické nálady," dodala.

Novinka "Tension" bude obsahovat těchto jedenáct písní: Padam Padam, Hold On To Now, Things We Do For Love, Tension, One More Time, You Still Get Me High, Hands, Green Light, Vegas High, 10 Out Of 10, Story.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY