Adele vyrazila s Jamesem Cordenem na poslední Carpool Karaoke

04.05.2023 17:00 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Po několika dekádách skončila před několika dny "The Late Late Show", kterou na americké stanici CBS posledních osm let uváděl komik, herec, scenárista a kdo ví co všechno ještě James Corden. Naposledy se natáčel také slavný virální segment Carpool Karaoke, ve kterém moderátor vozí hvězdy, s nimiž si povídá a také prozpěvuje jejich i cizí hity.

Cti být protagonistkou posledního dílu se dostalo Adele, která oproti zvyklostem probudila britského rodáka u něj doma a sama usedla za volant. Během jejich rozhovoru vyjde pro neznalé najevo, že dvojice mezi sebou nemá jen vztah moderátor-celeberita, ale že jsou opravdu dobří přátelé. Tak dobří, že v porozchodové depresi trávila slavná zpěvačka čas na dovolené právě s Cordenovou rodinou.

Jejich rozprava je tak mnohdy poměrně intimní a soukromá, většinou ale samozřejmě plná vtípků a samozřejmě písniček. Z Adeliny diskografie zazněly skladby "Rolling in the Deep", "Love Is A Game", "I Drink Wine" a "Hometown Glory", jedinkrát dvojice sáhne i do repertoáru Barbry Streisand v podobě songu "Don't Rain On My Parade".

A co vy? Budete si s Adele a Cordenem prozpěvovat taky?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY