Nové desky 18/2023 - od Eda Sheerana přes Divokýho Billa po The Smashing Pumpkins

10.05.2023 20:15 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Annie Leibovitz

Tento týden je hlavní hvězdou hudebních novinek jednoznačně Ed Sheeran. Tomu se budou snažit konkurovat například členové Kasabian nebo Of Monsters And Men, Emily King, Grandson, české kapely Divkej Bill a Forrest Jump, rockoví The Smashing Pumpkins, metaloví Therapy? nebo třeba French 79.
V pátek 5. května vyšly tyto nové tituly:

Ed Sheeran - − (Subtract)
žánr: pop

Ed Sheeran - Substract
Patrně jedno z nejočekávanějších alb tohoto jara, ne-li celého roku, je tu. Má ho pochopitelně na svědomí Ed Sheeran a pouze se čekalo, zda jako název zvolí poslední základní matematické znaménko, tedy minus, anglicky substract. Stalo se tak a britský zpěvák, který v minulém týdnu vyhrál soudní spor se správci odkazu Marvina Gaye o autorství svého hitu "Thinking Out Loud", jej naplnil čtrnácti písničkami, které deluxe edice rozšíří o další čtyři a vinyl dokonce o devět. Většinu z nich napsal sám nebo společně s Aaronem Dessnerem, který album také produkoval. Pouze singl "Eyes Closed" s ním stvořili Max Martin, Shellback a Fred Again a v závěrečné "The Hills Of Aberfeldy" se k němu připojil Foy Vance. Nahrávalo se celkem jeden měsíc a nechyběla přitom obvyklá skvadra kolem The National, tedy Bryce Dessner, Doveman, Rob Moose nebo členové Sō Percussion. K nim se pak dále připojili muzikanti z Big Thief, Beirut nebo třeba Lisa Hannigan. Jak novinka zní, zjistíte na Sheeranově YouTube.


French 79 - Teenagers
žánr: electronic / dance / deep house

French 79 - Teenagers
Francouzský elektronický mág vystupující pod pseudonymem French 79 nepojmenoval svou třetí řadovku "Teenagers" náhodou. "Jestliže se mé první desky věnovaly dětství, tak snad nikoho nepřekvapí, že se třetí album jmenuje 'Teenagers'. Vracím se tak do svého formativního období, kdy jsem objevil kouzlo psychedelické syntetické hudby. Díky ní jsem dokázal utéct od všednosti a najít sám sebe. Měl jsem pocit, že mám vše před sebou a že budu žít navždy," vysvětluje. Album obsahuje tucet tracků v rytmu "zasněného raveu", vybrané songy a klipy najdete na YouTube, a pokud vás uhranou natolik, že si je budete chtít vychutnat naživo, vyrazte 7. října do pražského klubu MeetFactory.


Divokej Bill - Bazilišek
žánr: folk rock / pub rock

Divokej Bill - Bazilišek
Čekání na nové album Divokýho Billa je u konce! Na den přesně po šesti letech od vydání posledního studiového počinu "Tsunami" spatřil světlo světa "Bazilišek". Nejedná se ale o proslulého mytického tvora, nýbrž o sbírku dvanácti nových songů, které navíc vycházejí v roce, kdy úvalská partička slaví pětadvacet let na scéně. Písničky vznikaly průběžně v minulých letech a jejich životaschopnost kapela ověřovala na svých početných koncertech. Osmá řadovka představuje skupinu tak, jak ji mají její fanoušci rádi. Výrazná melodičnost, zpěvné refrény, semiakustický zvuk, někde okořeněný výraznou elektrickou kytarou frontmana Vaška Bláhy, který sám novinku definuje jako návrat ke kořenům. Jako první test z kolekce vypustili Billové singl "Temný král", který zazněl v pohádce "Princezna zakletá v čase 2". Jestli to šestileté čekání stálo za to, můžete posoudit z ukázek na stránkách vydavatelství Supraphon.


The Smashing Pumpkins - Atum: Act Three
žánr: rock

The Smashing Pumpkins - Atum: Act Three
"Atum: Act Three" je dvanáctou studiovkou a současně třetí, finální částí rockové opery kultovní americké formace Smashing Pumpkins. Každý ze tří dílů obsahuje jedenáct kousků, které nyní vycházejí i jako komplet obohacený navíc o desítku exkluzivních skladeb. Ukázku v podobě klipu k jedné z pilotních skladeb desky si můžete vychutnat na YouTube kanále Corganovy skupiny.


Therapy? - Hard Cold Fire
žánr: moderní rock

Therapy? - Hard Cold Fire
Se šestnáctou studiovou deskou přichází rocková parta ze Severního Irska Therapy?. Za pomoci producenta Chrise Sheldona přináší posluchačům další várku melodických a přitom typicky brutálně oriffovaných kousků. Na albu jich posluchači najdou celkem deset a vizuály ke všem z nich jsou ke zhlédnutí na YouTube kanále kapely. Jak se vám líbí? Nezapomeňte nám napsat do komentářů!


Sqürl - Silver Haze
žánr: post rock / alternativní rock

Sqürl - Silver Haze
Duo filmařů Jim Jarmusch a Carter Logan spojilo síly v jeden hudební projekt s názvem Sqürl a s ním nyní vydává debutové album "Silver Haze". A jak název napovídá, pánové zhmotnili své filmové představy do hudby, která jako by byla zahalena do zvukového závoje. Sami své dílo popisují jako poetickou cestu plnou mluveného slova, dynamických instrumentálů, dronových riffů a zkreslených efektů. Kytarový opar prosvěcují svými tóny tyčové zvony či violoncello. Vše má posluchače obestřít pozitivní oscilací všech těch nálad, které dokážou být jak delikátní, tak zničující. Jako ukázku ze své prvotiny sdíleli úvodní skladbu "Berlin '87". Doprovodné video a další vizuály najdete na YouTube profilu formace.


Olivia Jean - Raving Ghost
žánr: garážový rock

The Lemon Twigs - Everything Harmony
Americká zpěvačka, skladatelka a multiinstrumentalistka Olivia Jean, známá jako frontmanka a kytaristka čistě ženské rockové kapely Black Belles či spoluprací a rodinným soužitím s Jackem Whitem, nyní vydává své třetí sólové album. To ukuchtila společně s Bo Kosterem z My Morning Jacket, Patrickem Keelerem z The Raconteurs, bubenicí Carlou Azar a Rogerem Joseph Manningem Jr. z Jellyfish. Mezi autorské kousky zařadila i coververzi klasiky "Orinoco Flow" Enyi. Nakolik se její tvorba odlišuje od její domovské skupiny, se můžete přesvědčit na jejím YouTube profilu.


The Lemon Twigs - Everything Harmony
žánr: indie rock

Olivia Jean - Raving Ghost
Newyorské duo The Lemon Twigs se vrací se svou první studiovkou od "Songs For The General Public" z roku 2020. Jejich čtvrtá řadovka "Everything Harmony" představuje talentované bratry Briana a Michaela D'Addaria v poloze, v jaké je posluchači mají rádi. Kolekce nabízí třináct originálních porcí krásy, které předvádějí emocionální hloubku a hudební propracovanost daleko za hranice jejich předchozí tvorby. Oba muzikanti začali čerpat ze široké škály vícegeneračních inspirací, zkušeně přecházeli od komorních popových balad k plnému glam punku a mísili žalostné zpovědi zpěváků a skladatelů s téměř syd-barrettovským smyslem pro outré. Jak jsem jim jejich generační výpověď zdařila, posuďte na YouTube.


Tip týdne

Nanna - How To Start A Garden
žánr: indie folk

 Nanna - How To Start A Garden
Ed Sheeran není tento týden jediný, kdo využil služeb Aarona Dessnera. Tím druhým umělcem, respektive umělkyní je Nanna, což je jméno, které vám asi nic moc neřekne. O něco moudřejší budete, když vám prozradíme, že se za ním skrývá zpěvačka Of Monsters And Men Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, která se rozhodla zkusit sólovou kariéru. Jejím debutem je album "How To Start A Garden" s celkem jedenácti písničkami, na nichž se vedle Dessnera podílel také kolega z kapely Ragnar Þórhallsson nebo člen Muzz a Bonny Light Horseman Josh Kaufman. Proč byste toto dílo neměli jen tak minout, zjistíte na YouTube islandské hvězdy.


Dave Lombardo - Rites Of Percussion
žánr: rock

Dave Lombardo - Rites Of Percussion
Výhradně bubenická nahrávka bicmana ze Slayer, na kterou se její autor i fanoušci těšili pěknou řadu let. Potřebný prostor hudebníkovi vznikl během pandemie, a tak se pustil do práce. Na desce najdete vše od krátkých skečů až po atmosférické kompozice. Nevěříte, že se dá s bicími tolik vyjádřit? Přesvědčit vás může ukázka na autorově YouTube. Co na ni říkáte?


Různí - Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (Awesome Mix Vol. 3) (soundtrack)
žánr: pop / rock / folk

 Různí - Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (Awesome Mix Vol. 3) (soundtrack)
Třetí díl "Strážců galaxie" již vstoupil do světových kin, a jak je dobrým zvykem, s ním i spousta starých, převážně rockových songů, které nyní vycházejí na fyzických nosičích coby "Awesome Mix". A kam tvůrci sáhli tentokrát? Mezi sedmnácti položkami naleznete skladby z diskografie Radiohead, The The, Heart, The Replacements, Florence + The Machine, Beastie Boys, Alice Coopera, Faith No More, The Flaming Lips, Earth Wind & Fire, Rainbow nebo Bruce Springsteena. Kompletní seznam nabízí například Supraphonline.


Forrest Jump - Vrtochy
žánr: hardcore / crossover / metal

Forrest Jump - Vrtochy
Bučovická parta Forrest Jump zůstává i na své šesté řadovce "Vrtochy" stále sama sebou. Ani tady se neodklání od osobitého crossoveru doprovázeného jasně rozpoznatelným zpěvem s českými texty a nadále sledují cíl napsat dobré a chytlavé rockové skladby s údernou rytmikou. Jedenáctipoložkovou nahrávku produkoval Honza Toužimský z Arakainu, který je na albu vedle Martina Kapka (Traktor) i jedním z hostů. Pilotním singlem se stala píseň "Truet", do které přispívají svými hlasy oba hosté. Ukázky jsou k poslechu na bandzone profilu formace.


Tom Meighan - The Reckoning
žánr: indie rock / space rock / neo-psychedelia

Tom Meighan - The Reckoning
Jsou to dva roky, co se frontman anglické rockové skupiny Kasabian Tom Meighan rozhodl opustit své spoluhráče a vydat se na sólovou dráhu. Nyní vydává svůj debut. Pojmenoval ho "The Reckoning" a dvanáct písní vyladil do mixu indie rocku, space rocku a psychedelie. Natáčel je společně s producentem Garethem Youngem (Dannii Minogue) v Cornwallu a společnosti jim dělal ještě Bnann Watts z formace Infadel. Výsledek uslyšíte na Meighanově YouTube.


Gord Downie, Bob Rock - Lustre Parfait
žánr: alternativní rock / indie rock

 Gord Downie, Bob Rock - Lustre Parfait
Už je to více než pět let, co tento svět opustil frontman kanadské rockové kapely The Tragically Hip Gord Downie, avšak teprve nyní vychází jeho album "Lustre Parfait", které nahrával před svoji smrtí s krajanem, legendárním producentem Bobem Rockem, jenž má prsty v deskách takových hvězd jako Metallica, Mötley Crüe, Bon Jovi, Aerosmith, Bryan Adams nebo The Offspring. Právě členové poslední jmenované formace Dexter Holland a Noodles se podíleli i na čtrnácti písničkách této kolekce. K nim se ještě připojili Tom Keenlyside, Steve Madaio, Camille Henderson a Saffron Henderson. Komplet si můžete poslechnout na Downieho bandcampu.


Emily King - Special Occasion
žánr: r'n'b

 Emily King - Special Occasion
Za posledních pět let si Emily King vysloužila již tři nominace na Grammy a pokaždé v jiné žánrové r'n'b kategorii. To jí přineslo nejen slávu, ale i možnost spolupracovat s hudebníky jako Brittany Howard, Sara Bareilles Benny Sings nebo Jason Mraz. Nyní se bude čekat, jak se jí bude dařit s jejím pátým albem "Special Occasion". Do vínku mu přichystala celkem jedenáct songů. Spolupracovala na nich opět se svým dvorním spolupracovníkem Jeremy Mostem a v jednom z nich se k ní připojil také Lukas Nelson. Pokud vás dosud tato americká muzikantka míjela, navštivte její YouTube profil.


Grandson - I Love You, I'm Trying
žánr: alternativní hiphop / alternativní rock / EDM

 Grandson - I Love You, I'm Trying
Po dvou a půl letech navazuje na svůj debut kanadsko-americký zpěvák a hudebník Jordan Edward Benjamin, který si říká Grandson. Nástupce prvotiny "Death Of An Optimist" nazval "I Love You, I'm Trying" a k produkci dvanácti songů si přizval poměrně pestrou směs kolegů. Pod jednotlivými skladbami jsou tak podesáni například Mike Shinoda, Jon Levine, Kevin Hissink (Nicki Minaj, Demi Lovato), Krupa, Boon či No Love For The Middle Child (Hollywood Undead). Co z toho vzniklo, zjistíte na autorově YouTube.


Jenny Owen Youngs - Offair: From The Forest Floor
žánr: indie pop / indie folk

 Jenny Owen Youngs - Offair: From The Forest Floor
Americká písničkářka Jenny Owen Youngs, jejíž songy zpívají například i Ingrid Michaelson, Panic! At The Disco, Shungudzo, Pitbull nebo Sara Bareilles, se vrací po dlouhých jedenácti letech se svojí čtvrtou řadovkou "Offair: From The Forest Floor". Natáčela ji společně s Johnem Markem Nelsonem, ke kterému se v několika skladbách připojil ještě Tancred a v jedné Hrishikesh Hirway. První ukázky znějí na speciálním YouTube profilu.


Conway The Machine - Won't He Do It
žánr: hip hop

 Conway The Machine - Won't He Do It
Americký rapper Conway The Machine své fanoušky rozhodně nešetří a po roce a čtvrt jim servíruje třetí desku "Won't He Do It". Navíc se mohou těšit na nášup v podobě čtrnácti tracků a v nich na hosty, jako jsou Westside Gunn, Juicy J, Benny The Butcher, Fabolous, Goosebytheway, Jozzy, 7xvethegenius, Dave East nebo Ransom. Produkce se dále ujali Daringer, Justice League, George Duke, Khrysis nebo G Koop. Vydáním alba pochopitelně žije rapperův YouTube.


V krátkosti

  • Avishai Cohen, Abraham Rodriguez Jr. - Iroko
    Izraelský jazzový kontrabasista spojil svůj um s newyorským latinjazzovým perkusistou a výsledkem je čtrnáctka kompozic včetně jejich verze "It's Man's World" Jamese Browna. (YouTube)

  • Sbtrkt - The Rat Road
    Po sedmi letech se britský elektronický producent vrací se svou třetí regulérní řadovkou. Na ploše padesáti minut servíruje fanouškům postdubstepu, deep housu a dalších subžánrů dvaadvacet tracků, na featech jsou Toro y Moy, Sampha, Little Dragon a spousta dalších. (YouTube)

  • The Album Leaf - Future Falling
    Ambientní projekt amerického muzikanta Jimmyho LaValleho si právě do diskografie připisuje osmý dlouhohrající zářez. Dvě z deseti zasněných kompozic zdobí vokály - přispěly jimi Kimbra a Bat For Lashes. (YouTube)

  • IDK - F65
    Páté album britsko-amerického rappera nabídne nálož dvaadvaceti tracků a hosty jako Musiq Soulchild, Benny The Butcher, Snoop Dogg, Rich The Kid, Tay Iwar, NLE Choppa nebo Fat Trel. (YouTube)

  • Justin Moore - Stray Dog
    Americký countryový zpěvák vydává po dvou letech minialbum s osmi songy, které opět produkovali objevitel Taylor Swift Scott Borchetta a Jeremy Stover. Zahostovali mu v nich Riley Green a Priscilla Block. (YouTube)

  • Blood Ceremony - The Old Ways Remain
    Rozmanitá, hypnotická a eminentně groovy, taková je pátá řadovka Kanaďanů. Začala vznikat během měsíců lockdownů a k realizaci jí pomohla řada vážených hostů. (YouTube)

  • Ymusic - Ymusic
    Nové eponymní album s devítkou kompozic vydává formace, jejímiž členy jsou Rob Moose a CJ Camerieri z Bon Iver či Nadia Sirota (Nico Muhly, Son Lux, The National). (bandcamp)

  • Rodney Crowell - The Chicago Sessions
    Dvaasedmdesátiletý hudebník ověnčený řadou cen, který je známý spoluprací s Emmylou Harris nebo Chrisem Stapletonem, se vrací s novým počinam. Produkoval ho Jeff Tweedy z formace Wilco . (YouTube)

  • Durand Jones - Wait Til I Get Over
    Americký zpěvák, který míchá současné r'n'b s retro soulem, se stává čím dál populárnější. Uvidíme, zda definitivně prorazí s dvanáctkou písniček své čtvrté řadovky. (bandcamp)

  • Jidenna - Me You & God
    Nigerijský zpěvák, jenž má na svém kontě i jednu nominaci na Grammy, po čtyřech letech přichází s novým albem. Zahostovali mu na něm Bootsy Collins, Roman GianArthur nebo Sensei Bueno. (YouTube)

  • Esther Yoo / Royal Philharmonic Orchestra - Barber / Bruch
    Americká houslistka Esther Yoo se opět spojila s Královskou filharmonií, aby nahrála části z díla Maxe Brucha, Samuela Barbera a Henriho Vieuxtempse. (Presto Classical)

  • Ana Popovic - Power
    Po pěti letech se vrací původem srbská bluesmanka s novým albem a jedenáctkou songů. (YouTube)

  • The Connells - Set The Stage (Live)
    Autoři slavného hitu "74'-75'" navazují na předloňský comeback s deskou "Steadman's Wake" živákem a dvanáctkou skladeb. (YouTube)

  • Felicita - Spalarkle
    Jedna z nejžhavějších akvizic labelu PC Music vydává album, na kterém hostují třeba Caroline Polachek nebo Kero Kero Bonito. (YouTube)

  • Atmosphere - So Many Other Realities Exist Simultaneously
    Původně rapová formace, kterou dnes reprezentuje již pouze duo Slug a Ant, pro novinku nachystala celkem dvacítku tracků. (YouTube)

  • Megan Moroney - Lucky
    Debut americké countryové zpěvačky, která si již za svůj hit "Tennessee Orange" vysloužila CMT Music Award. (YouTube)

  • Bailen - Tired Hearts
    Rostoucí sourozenecké indiepopové trio ve složení Daniel, David a Julia předkládá svůj třetí studiový počin. (YouTube)

  • Winger - Seven
    Na oslavu svých třiceti pěti let hraní a natáčení vydávají multiplatinoví umělci své sedmé řadové album. (YouTube)

  • Jeromes Dream - The Gray In Between
    Sanfranciská smečka přináší hardcorově syrové, neomluvitelně strhující a dost možná nejlepší a své nejsilnější dílo. (YouTube)

  • Deathstars - Everything Destroys You
    Comebacková (v pořadí pátá) deska švédské industriální skupiny. (YouTube)

  • David Wax Museum - You Must Change Your Life
    Americké folkové duo a jeho novinka. (bandcamp)

  • Destroy Lonely - If Looks Could Kill
    Dlouho odkládaný debut amerického rappera z Atlanty je konečně na světě. (YouTube)

  • Panchiko - Failed At Math(S)
    Druhá nahrávka britské alternativní indierockové formace. (YouTube)

  • Unearth - Wretched; Ruinous
    Osmá nahrávka americké metalcorové bandy z Bostonu. (YouTube


    Dále vychází

    79.5 - 79.5
    7Ebra - Bird Hour
    Adrian Benegas - Arcanum
    Aime Simone - Oh Glory
    Artemis - In Real Time
    Asher Gamedze - Turbulence & Pulse
    Bear McCreary - God Of War Ragnarök (soundtrack)
    Bill Pritchard - Sings Poems By Patrick Woodcock
    Billy Woods & Kenny Segal - Maps
    Bonnie Madison - Misanthrope
    Burning Witches - Dark Tower
    Claire Rosinkranz - Just Because
    Comfort - What’s Bad Enough?
    Currents - Death We Seek
    Drain - Living Proof
    Echt! - Sing-Along
    Enforcer - Nostalgia
    Fascinator - Lovesongs
    Five Fingers Of Funk - Portland Say It Again
    G33Kpunk - B3Tt3R (Deluxe)
    Gaby Moreno - X Mí (Vol. 1)
    Galactic Empire - Special Edition
    Greg Mendez - Greg Mendez
    Griffin Tomaino - It's All For You
    Guadalupe Plata - Guadalupe Plata
    Christian Gerhaher, Piotr Beczala, Gerold Hubher - Gustav Mahler : Das Lied Von Der Erde
    Jayla Kai - The Short Song Project
    Jeleel! - Real Raw!
    Josie Cotton - Day Of The Gun
    Ken Boothe - Essential Artist Collection
    LA Priest - False Luna
    Lea - Bülowstrasse
    Madison Cunningham - Revealer (Deluxe Edition)
    Mareux - Lovers From The Past
    Nxxxxxs - Short Term Agreement
    OhGeesy - Geezyworld 2
    Olivia Newton-John - The Duets Collection Vol. 1
    Pacific Avenue - Flowers
    Peter Lipa - Mojich Osemdesiat
    Peter One - Come Back To Me
    Q - Soul, Present
    Roomful Of Teeth - Rough Magic
    Různí - Waves Of Distortion (The Best Of Shoegaze 1990-2022)
    Ryan Bourne - Plant City
    Ryan Oakes - Wake Up
    Sad Boys Club - Lullabies From The Lightning Tree
    Savage Grace - Sign Of The Cross
    Snow Strippers - April Mixtape 3
    Stalewhale - I Am Chaos, Chaos Is Me
    Switchfoot - The Beautiful Letdown (Our Version)
    The Bollweevils - Essential
    The Bomboras - Songs From Beyond!
    The Devil Wears Prada - Color Decay (Deluxe Edition)
    The Donnas - Early Singles 1995-1999
    The Hip Priests - Roden House Blues
    Tom Emlyn - Return Journey Revisited: Scaredycat Vol. 1
    Toy City - Toy City
    Tygers Of Pan Tang - Bloodlines
    Westerman - An Inbuilt Fault
    Witch Prophet - Gateway Experience

    Vychází na vinylu:
    7Ebra - Bird Hour
    Aime Simone - Oh Glory
    Alban Claudin - Room Of Reflection
    Archetypes Collide - Archetypes Collide
    Artemis - In Real Time
    Asher Gamedze - Turbulence & Pulse
    Atmosphere - So Many Other Realities Exist Simultaneously
    Avishai Cohen And Abraham Rodriguez Jr. - Iroko
    Bailen - Tired Hearts
    Bear Mccreary - God Of War Ragnarök (soundtrack)
    Beck, Bogert & Appice - Beck, Bogert & Appice
    Beth Hart - Screamin' For My Supper
    Bill Pritchard - Sings Poems By Patrick Woodcock
    Blood Ceremony - The Old Ways Remain
    Bow Wow Wow - I Want Candy
    Brandy - Never Say Never
    Burning Witches - Dark Tower
    Claire Rosinkranz - Just Because
    Colosseum - Those Who Are About To Die Salute You
    Comfort - What’s Bad Enough?
    Currents - Death We Seek
    Dave Lombardo - Rites Of Percussion
    David Wax Museum - You Must Change Your Life
    De La Soul - Buhloone Mindstate
    Deathstars - Everything Destroys You
    Drain - Living Proof
    Durand Jones - Wait Til I Get Over
    Ed Sheeran - - (Subtract)
    Emily King - Special Occasion
    Enforcer - Nostalgia
    Five Fingers Of Funk - Portland Say It Again
    Freddie Hubbard - Blue Spirits
    Gil Evans - Great Jazz Standards
    Gord Downie And Bob Rock - Lustre Parfait
    Grateful Dead - History Of The Grateful Dead, Vol. 1 (Bear's Choice) / 50th Anniversary
    Guadalupe Plata - Guadalupe Plata
    Heatwave - Central Heating / Expanded Edition
    Hudba Praha - Maelstrom / 30th Anniversary
    Chet Baker - Cool Cat
    Josie Cotton - Day Of The Gun
    Katapult - 2006
    Ken Boothe - Essential Artist Collection
    Leprous - Live 2022
    Nanna - How To Start A Garden
    Nxxxxxs - Short Term Agreement
    Olivia Newton-John - The Duets Collection Vol. 1
    Overkill - Horrorscope
    Overkill - Years Of Decay
    Pacific Avenue - Flowers
    Peter One - Come Back To Me
    R - Reggae Collected
    Rodney Crowell - The Chicago Sessions
    Různí - Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (Awesome Mix Vol. 3)
    Savage Grace - Sign Of The Cross
    Shinedown - Sound Of Madness
    Sqürl (Jim Jarmusch And Carter Logan) - Silver Haze
    Team - 7Edem
    Terry Callier - Timepeace
    The Hip Priests - Roden House Blues
    The Lemon Twigs - Everything Harmony
    The Reverend Horton Heat - Spend The Night In A Box
    Therapy? - Hard Cold Fire
    Tři Sestry - Fernet Underground / Remastered
    Tři Sestry - Mydlovary / Remastered
    Tygers Of Pan Tang - Bloodlines
    Ultravox - Quartet / Deluxe
    Ultravox - Quartet
    Unearth - Wretched; Ruinous
    Volker Bertelmann - All Quiet On The Western Front
    Westerman - An Inbuilt Fault
    Winger - Seven

    EP:
    Armani White - Road To Casablanco
    Brian Nasty - Growing Pains
    Flasher - In My Myth
    Chalk - Conditions
    Jesse Mac Cormack - Solo_2
    Reggie Becton - Sadboy Vol. 1
    Teeth - A Biblical Worship Of Violence
    Two Blinks, I Love You - 1
    Windser - Redwoods Meet The Sea

    Reedice:
    Art Garfunkel - Fate For Breakfast
    De La Soul - Buhloone Mindstate
    Dio - Holy Diver / Limited
    Dio - Sacred Heart / Limited
    Dio - The Last In Line / Limited
    Gary Moore - After Hours / Limited
    Gary Moore - Corridors Of Power / Limited
    Gary Moore - Rockin' Every Night / Limited
    Gary Moore - Run For Cover / Limited
    Gary Moore - Still Got The Blues / Limited
    Gary Moore - Victims Of The Future / Limited
    Gary Moore - We Want Moore / Limited
    Gary Moore - Wild Frontier / Limited
    Hypocrisy - Abducted
    Hypocrisy - Osculum Obscenum
    Hypocrisy - Penetralia
    Hypocrisy - The Fourth Dimension
    Insania - Na počátku byl spam
    Kansas - Point Of Know Return Live & Beyond
    Katapult - 2006
    Meiko Kaji - Hajiki Uta
    Team - 7Edem
    Tygers Of Pan Tang - Wild Cat
    Ultravox - Quartet / Deluxe


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY