Victoria Beckham brání svoji hip hopovou skladbu

22.07.2003 09:58 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Victoria Adams (Posh Spice)
© DOTMUSIC
Už jsme dříve psali, že Victoria Beckham, dříve známá jako Posh Spice, chce zachránit svoji kariéru obratem k hip hopu. První vlaštovka jejího nového soundu, skladba "It's That Simple" vyšla na white label exkluzivně pro DJe a o víkendu ji začalo hrát Radio 1 a 1Xtra (stanice BBC specializující se na black music). První reakce moderátorů i posluchačů ale byly značně vlažné, někteří se dokonce nechali slyšet, že Victoria nemá jako hiphopová diva velkou šanci.

Manželka slavného fotbalisty a někdejší hvězda Spice Girls to ale nenachala jen tak. Společně s Damon Dashem (šéfem Roc-A-Fella, kde bude Victoria vydávat) šli přímo do studia stanice a dožadovali se vstupu do živého vysílání. No a protože Victoria je v Anglii supercelebrita, dostali mikrofon a mohli začít svůj track bránit.

Skladba "It's That Simple", kterou nahrála s rappery MOP, nakonec asi jako singl nevyjde, ale měla by se objevit na následující desce, kterou chce Victoria propagovat hlavně v hiphopových klubech. Její post-Spice Girl kariéra je zatím dost katastrofální a kromě nízkých prodejů si musela Posh prožít i trapné vypískání na jednom koncertu a sprchu ovoce a zeleniny od nespokojených fanoušků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY