Elderbrook přidává show. V Roxy vystoupí dvakrát

01.04.2023 10:28 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Nálož dobrých zpráv pro fanoušky Elderbrooka. Jeho pražský koncert (22. května) je těsně před vyprodáním - a to jste ještě neslyšeli nové album "Little Love", které právě vyšlo. Díky mimořádnému zájmu přidáváme druhý termín koncertu. Elderbrook si show v Roxy zopakuje i 23. května. Vstupenky (620 Kč) jsou v prodeji.

Elderbrook je hitmaker, jakého je radost sledovat. S každým novým trackem se posouvá dopředu, s každým dalším koncertem je o kus dál i síla jeho už tak vyhlášených živých shows. Všechny jeho pražské koncerty se vyprodaly, naposledy loni v MeetFactory.

Má za sebou turné s Jungle anebo Rüfüs Du Sol, spolupráce se jmény jako Camelphat, Diplo, Bob Moses a Rudimental. V prvé řadě je ale osobitým umělcem, jehož písničky pokořily metu více než miliardy a půl streamů. Výčet jeho úspěchů by mohl snadno pokračovat: od nominace na Grammy, po hity, jako byla průlomová "Cola" anebo "Numb". A přestože jsou jeho písničky bangery, které strhnou na první dobrou, daří se mu vyjadřovat i k tématům, která pálí mnohé z nás. Identita, duševní zdraví - a v poslední době taky rodičovství.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY