Jisoo z Blackpink to zkouší sólově. "Flower" vyniká především klipem

01.04.2023 08:35 - Lukáš Boček | foto: Interscope Records

Fanoušci Jisoo z Blackpink se konečně dočkali: poslední členka, která dosud neměla svůj sólový projekt, uveřejnila klip k songu "Flower". Letní písničku, zpívanou převážně v korejštině, doprovází vizuálně přitažlivé video, které vzniklo (kromě jiného) i v hotelu Biltmore Los Angeles. V něm své videoklipy natáčely i takové hvězdy jako Britney Spears, Taylor Swift či Ed Sheeran.

Jak si příznivci nadané zpěvačky všimli, vydavatelství YG neváhalo utratit za pohyblivé obrázky nevídanou sumu. Dokladem je mimo jiné i skutečnost, že osmadvacetiletá interpretka během dvaceti sekund stačí vystřídat devět různých outfitů.

Hudebně je "Flower" čistokrevným popem, v němž není možné vystopovat cokoliv, co by příznivci žánru už minimálně jedno desetiletí neznali. Na chytlavosti to ovšem nic neubírá. A pokud se vám Květina do vkusu netrefila, můžete zkusit druhý nový kus "All Eyes On Me", který se po boku výše zmíněného singlu objevuje na "sólovém albu" (kurzívu by se v tomto případě slušelo zkosit téměř do vodorovné polohy) "Me".

Nyní se nabízí poslední otázka: co bude s Jisoo, potažmo s Blackpink dál? Děvčatům letos vyprší smlouva a vydavatelství již nyní propaguje novou kapelu Babymonster, která se na svůj debut právě v nejbližších měsících chystá. Zda se kdy dočkáme nového materiálu od úspěšného kvarteta, je proto ve hvězdách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY