Jain v klipu k "The Fool" tančí na Měsíci a prochází se vesmírem

28.03.2023 15:16 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková

Francouzská zpěvačka Jain, která valnou část svého dětství strávila v různých zemích a která asi i proto zpívá anglicky (a ne francouzsky, však víme, jak to Francouzi s angličtinou mají...), se po několika letech konečně rozhoupala a na své dvě skvělé desky už 21. dubna naváže třetí studiovkou nazvanou "The Fool".

Jeanne Louise Galice, jak zní její skutečné jméno, chystanou nahrávku stihla přestavit už dvěma ukázkami. Pilotní singl "The Fool" ji oproti singlům z minulých alb představuje v pomalejší hudební poloze, jako by se ta zábavná ďáblice poněkud zklidnila. Hudebně je to ale opět velká paráda a i videoklip splňuje její vysoké standardy. Jain je totiž přebornicí v originálních vizuálech. Novinka sice nabízí jen procházku vesmírem a tanec na Měsíci, výsledek ale s uvolněnou písničkou skvěle koresponduje.

Druhý singl "Take A Chance" je prozatím doprovozen pouze lyric videem, ale i on ukazuje, že se zpěvačka za těch několik let hudebně posunula do jiných zvukových vod. Ale ne že by to bylo ke škodě! Obě skladby slibují, že i její třetí deska bude povedenou kolekcí plnou ne úplně běžného popu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY