Netflix natáčí životopisný snímek "Shout It Out Loud" o začátcích skupiny Kiss

26.03.2023 17:06 - Robin Sedlmaierů | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

V příštím roce dorazí na Netflix životopisný film o Kiss. Ponese název "Shout It Out Loud" a divákům představí první roky působení téhle ikonické kapely ještě před tím, než se stala slavnou.

"Je to životopisný film o prvních čtyřech letech existence Kiss. Právě ho začínáme natáčet," řekl manažer skupiny Doc McGhee. Titul "Shout It Out Loud" snímek získal podle jednoho ze singlů z desky "Destroyer", která vyšla v roce 1976. O podobné biografii se mluví už několik let, až teď je ale potvrzené, která společnost si ji vezme na starost. S trochou štěstí budeme moci výsledek na známé streamovací platformě najít už v roce 2024.

Po prvotních jednáních měl počin přiřazeného i režiséra. Byl jím Joachim Rønning, jenž měl na starosti třeba "Piráty z Karibiku 5" a aktuálně pracuje i na dalším dílu této ságy. Kdo nakonec usedne na režisérskou židli, však momentálně není jisté.

Tajemstvím zatím zůstává zahaleno i obsazení. Paul Stanley v roce 2021 prozradil, že on i ostatní členové chtějí rozhodně obsadit mladé herce, aby zachovali uvěřitelnost děje: "Neznám moc herců, kterým je kolem dvaceti let. Když se zeptám lidí, řeknou: 'Oh, Brad Pitt!' nebo ten či onen. No, ale těmhle chlápkům už je padesát nebo šedesát, takže mluvíte o jiné generaci!" řekl.

Ať už se v hlavních rolích objeví kdokoliv, snímek "Shout It Out Loud" by mohl být příjemným rozloučením se všemi fanoušky. Jak je totiž známo, Kiss mají v plánu letos odehrát úplně posledních padesát koncertů. A přestože jsme těchto "rozlučkových turné" zažili už hodně, tentokrát se zdá, že by se opravdu mohlo jednat o konečnou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY