Mike Shinoda řve "In My Head" pro šestý "Vřískot"

23.03.2023 12:10 - Honza Balušek | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Šestý díl jakékoli filmové série si přímo říká o to, že bude nekoukatelný, v případě aktuálního pokračování snímku "Vřískot" právě s číslovkou šest v názvu ale toto pravidlo úplně neplatí. Filmové databáze ukazují téměř stejná vysoká čísla (ČSFD 73 %, IMDb 7,2) a diváci se do kinosálů také hrnou. A třeba na tom má svůj malý podíl i Mike Shinoda, který do tohoto hororu poskytl svou novou písničku "In My Head".

Ne že by skladba přinášela něco úplně čerstvého. Shinoda přece jen musel ctít potřeby scénáře, a tak dodal chytlavou hitovku. Nechybí v ní jeho zpěv ani rap, v úderném refrénu mu vokálně vypomohla zpěvačka Kailee Morgue. Škoda jen videoklipu, který nabízí pouze několik obrázků rozpohybovaných pomocí AI enginu Kaiber. To už by bylo lepší pouze lyric video nebo sestřih záběrů ze snímku.

Bývalý (a možná stále i současný) člen Linkin Park tak po delší době pořádně vylezl ze své studiové ulity. Je to jen pár týdnů, co na svět vyprovodil znovu nalezený song "Lost", který bude jedním z mnoha bonusů na reedici nahrávky "Meteora". Ta vyjde v několika edicích už 7. dubna. Patříte-li mezi nejskalnější fandy, určitě si pořídíte rozsáhlý speciální box set, předobjednat si ho můžete i v našem shopu. Pokud se už nemůžete dočkat, tady se podívejte, jak Mike Shinoda tuto nádheru rozbaluje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY