Miley Cyrus zazpívala pro Disney+ písně "River", "Flowers" i jeden letitý hit

17.03.2023 13:53 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Miley Cyrus si díky singlům "Flowers" a "River", stejně jako díky novému albu "Endless Summer Vacation" dělá zálusk na jednu z největších současných hudebních hvězd, ale proč nepřiložit pod kotel ještě další polínko. Zpěvačka se proto po letech opět spojila se společností Disney, kde začínala jako Hannah Montana, a natočila pro ni speciál.

Během pořadu s celým názvem "Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" živě zahrála osm skladeb z nové desky a v průběhu rozhovoru se svěřila s několika myšlenkami o jejím nahrávání, životě a vůbec. Během minikoncertu předvedla kromě novinek pouze jednu starší písničku, a to letitý hit "The Climb", původně natočený v roce 2009 pro snímek "Hannah Montana: The Movie".

Pokud máte předplacenou streamovací službu Disney+, celou show si můžete pustit tady, ostatní se mohou alespoň potěšit se živým provedením v úvodu zmíněných dvou aktuálních singlů. Vzhledem k jejich čerstvosti se sice nedočkáme nějaké radikální úpravy, ale obě ukázky dokazují, že je Miley v současné době opravdu ve formě. Mimochodem, pokud nemáte novou kolekci ještě doma, na CD i vinylu ji pořídíte v našem shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY