Slash založil vlastní produkční společnost. Bude natáčet horory

14.03.2023 13:57 - Kateřina Spacek | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Kytarista Guns N' Roses Slash se netají tím, že je celoživotním fanouškem hororů. Svému koníčku se nyní ale rozhodl věnovat ještě daleko hlouběji, a tak usedl do producentského křesla a založil produkční společnost BerserkerGang.

Jde o partnerství mezi Slashem a Michaelem Pasztem, Jamesem Flerem a Andrewem T. Huntem ze společnosti Raven Banner, Rodrigem Gudiñem z časopisu Rue Morgue a producentem Pašou Patrikim ze společnosti Hangar 18 Media.

Sedmapadesátiletý hudebník v prohlášení uvedl: "Vždycky jsem byl velkým hororovým fanouškem, zejména v dobách, kdy vás horory skutečně děsily. BerserkerGang jsem založil proto, abych se mohl pokusit natočit filmy, které bych rád viděl."

Slash, Gudiño a pánové z Raven Banner před nějakým časem spojili své síly při natáčení filmu "The Breach", který produkoval Patriki ve společnosti Hangar 18. Slash je zde uveden jako skladatel a výkonný producent. Tato spolupráce kytaristu inspirovala k založení vlastní firmy, do níž pak přizval zbylé členy týmu, aby mohli v nastolené cestě pokračovat. Na trailer ke jmenovanému snímku se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY