Blondshell předělala "Disappointment" od The Cranberries. Výsledkem rozhodně nezklamala

10.03.2023 13:54 - Kateřina Spacek | foto: Daniel Topete

Blondshell je nezávislý projekt pětadvacetileté Sabriny Teitelbaum, která na 7. duben plánuje jeho eponymní debutové album. Posluchači v minulosti od této umělkyně mohli slyšet skladby jako "Veronica Mars" (ne, není to náhoda, opravdu se jedná o narážku na její oblíbený seriál) nebo "Olympus". Obě se objeví i na desce.

Nyní přichází Blondshell s coververzí "Disappointment" od The Cranberries. A zatímco originál je spíše devadesátkovou depresí, Sabrinina úprava je o něco údernější - zpěvačka do ní dala opravdu veškerou svou energii. Výsledek tak rozhodně není žádným zklamáním.

A proč si mladá muzikantka vybrala zrovna tenhle song? "Chtěla jsem zazpívat píseň z 'No Need To Argue', což je jedno z mých nejoblíbenějších alb vůbec. Doloresin hlas v sobě nese tolik emocí napříč celou nahrávkou, a to nejen ve velkých hitech, jako je 'Zombie', ale i v nenápadnějších skladbách," uvedla rodačka z New Yorku a dodala: " 'Disappointment' mě zasáhla tak silně, protože působí jako zlomené srdce převlečené za apatii. A já jsem chtěla tuhle bolest nějak vyjádřit."

O tom, zda se jí to podařilo, se můžete přesvědčit níže (původní verzi pro srovnání najdete dole). Osobně jsem přesvědčená o tom, že o Blondshell ještě uslyšíme!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY