- musicserver.cz">

Sugababes: "Rozhodně plánujeme nový materiál"

18.02.2023 18:45 - David Věžník | foto: Hazel Scott

Fanouškovská základna Sugababes si může oddychnout - prosincová hurá akce s albem "The Lost Tapes" byla předělem k nové kapitole této dámské trojice. Na jejím konci by brzy měly být nové písně. Mutya Buena, Keisha Buchanan a Siobhán Donaghy to naznačily minulou sobotu v krátkém rozhovoru pro kolegyni z NME během slavnostního předávání BRIT Awards 2023.

"Rozhodně plánujeme nový materiál," odpověděla Buchanan na otázku novinářky, zda se zpěvačky v brzké době chystají i do studia. "Snažíme se teď ale veškerou energii soustředit na koncerty, které chystáme na léto," dodala.

Vyvrcholením těchto aktivit bude vystoupení 15. září v londýnské O2 areně, které samy Sugababes označují jako svou "největší show vůbec". Zda se v jejich nabitých diářích najde místo na natočení aspoň jednoho čerstvého songu, zatím není jisté. Na zmíněný rozhovor se podívejte níže.

Pod ním pak najdete dva záznamy z jejich nedávného vystoupení BBC Radio 2. Spolu s kapelou a komorním orchestrem zde zazpívaly "No Regrets" (představte si, jaký poprask tahle pecka mohla způsobit, kdyby před těmi deseti lety vyšla jako singl!) a coververzi letošní novinky od Miley Cyrus "Flowers".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY