Enter Shikari se podělili o píseň "It Hurts", která se frontmanovi zdála ve snu

11.02.2023 17:23 - Kateřina Spacek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Enter Shikari se pozvolna chystají na vydání nové desky "A Kiss For The Whole World", kterou si budeme moci poslechnout od 21. dubna. Po první singlu "(pls) set me on fire" tak nyní do světa vyslali novinku s názvem "It Hurts".

"'It Hurts' se mi zdálo ve snu. Doslova. Melodie, akordy a plně zformulovaný refrén byly součástí snu, který mi naštěstí zůstal, když jsem se probudil. Schovával jsem se ve tři ráno pod peřinou a zpíval si písničku do telefonu po boku mé přítelkyně," svěřil se frontman kapely Rou Reynolds.

Nový song je o vytrvalosti a o tom, jak je důležité přetvářet neúspěch v cestu k pokroku. Enter Shikari v písni poukazují na to, jak nás společnost učí, že bychom se měli neúspěchu poddat, zatímco porážka a chyby nám ve skutečnosti mohou poskytnout poznatky, které nám osvětlí cestu vpřed.

Písnička jako by vypadla z jejich počáteční éry, když vydali debutový singl "Mothership". Hned v úvodu jsou slyšet ženské vokály a následuje typický zvuk téhle britské čtveřice. Vzhledem k tomu, že se na sedmé řadovce kapela plánuje vrátit ke kořenům, to vypadá, že se to muzikantům podařilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY