Jan Bendig vystoupí 25. února ve Foru Karlín, hosty budou Lucie Bílá i Michal David

09.02.2023 20:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Honza Bendig oslaví svůj hudební kariéru a úspěchy koncertem 25. února ve Foru Karlín. Půjde o jeho dosud největší sólový pražský koncert. Na pódiu přivítá skvělé hosty, mezi nimi Lucii Bílou, Michala Davida, Leoše Mareše nebo Moniku Bagárovou.

Intenzivní práce na hudební kariéře Honzy Bendiga je nepřehlédnutelná. Stovky odehraných koncertů i klipy, které lze srovnávat se světovou produkcí. V minulém roce spolupracoval Honza se zmíněnou Lucií Bílou i Michalem Davidem. S Lucií Bílou vydal v dubnu videoklip "Jednu malou chvíli", který nedávno překonal 8 milionů zhlédnutí. Společný song má Honza i s Michalem Davidem, dostal název "Dávno vím".

Zpěvák chystá s produkčním týmem ve Foru Karlín velkolepou show. Dalšími hosty budou Markéta Konvičková, Refew, Lucie Bikárová, Elis Mraz, Gipsy Kubo nebo Honzův bratr Marsell.

Jan Bendig se na hudební scéně pohybuje od roku 2009, kdy na sebe upozornil účastí v SuperStar. Od té doby odvedl pořádný kus práce. Důkazem jsou například miliony zhlédnutí u videoklipů na jeho YouTube, stovky odehraných koncertů a úspěšné sólové skladby (například "S tebou", "Čaje" nebo "Bella Ciao") i songy ve spolupráci s Lucií Bílou, Monikou Bagárovou nebo Markétou Konvičkovou. V roce 2022 byl hostem koncertů Leoše Mareše v O2 areně. Na novinových stáncích je aktuálně k dostání časopis Forbes, který zařadil Honzu do prestižního žebříčku 30 pod 30 - Honza je také na obálce tohoto časopisu.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketmaster v následujících cenových relacích: 

• Super fanoušek - 3 990 Kč (obsahuje: VIP vstup, přednostní odbavení, meet & greet, merch) 
• Základní vstupné - 590 Kč 
• Golden circle (stání pod pódiem) - 990 Kč 
• Balkón 2. patro - 1 290 Kč



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY