Linkin Park oznámili vydání dosud nezveřejněného songu "Lost"

07.02.2023 14:07 - Ondřej Hricko | foto: James Minchin

Linkin Park v pondělí překvapili své fanoušky, když na svých sociálních sítích sdíleli třaskavou zprávu: " 'Lost', nová, nikdy předtím neslyšená píseň z archivu 'Meteory'. Vychází v pátek 10. února."

Skladba vyjde na počest 20. výročí přelomového alba "Meteora", druhé studiové nahrávky Linkinů, která přinesla hity jako "Numb" či "Somewhere I Belong". Dočkáme se tak zcela nového songu z úspěšného období americké skupiny.

Ta v poslední době zásobuje své příznivce mnoha dárky. V roce 2020 znovu vydala debut "Hybrid Theory", jehož tracklist rovněž doplnily nevydané písně. Loni v květnu pak následovala nová, luxusní edice kolekce z roku 2007 "Minutes To Midnight".

Posluchače udržuje v napětí taky skutečnost, že Linkin Park, ačkoliv mají od smrti frontmana Chestera Benningtona v roce 2017 pauzu, plánují "komunikovat se svými fanoušky pravidelněji a posouvat se dopředu". Mike Shinoda vzkázal, že je s ostatními členy kapely stále v pravidelném kontaktu, ačkoliv spolu aktuálně žádné album nebo turné neplánují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY