tvrdí - musicserver.cz">

Marpo se ukazuje v popovém světle. "Jsem prostě takovej," tvrdí

05.02.2023 13:55 - Hana Bukáčková | foto: Tony Košař

Marpo po duetu se Sebastianem "Nezapomínám" zabrousil do jiných vod - vydal popově laděnou píseň "Jsem prostě takovej". Fanouškům ji představil už během loňského léta na koncertech, nyní dostala studiovou podobu a klip.

"Zkusil jsem vystoupit z komfortní zóny a udělat jednou něco jinýho. Hodně mých songů je plných testosteronu, tak jsem chtěl jednou udělat něco pro ženy, ať si můžou zatančit. Není to moje úplně klasická poloha, ale vůbec mi to nevadí. Je to zase něco novýho. Vlastně mě to dost baví. Neřekl bych, že je to úplně můj příběh. Jsou to spíš příběhy, co kolem sebe posbírám. Ale obecně mi přijde, že my, chlapi, ženy vždycky v něčem zklameme. Nebo se to tak alespoň tváří," říká o novince rapper.

Výslednou podobu singlu mají na svědomí producenti Mantra a Marcus Tran. O mix a mastering se netradičně postaral Dobrin, dvorní rapový producent vydavatelství Universal Music, v jehož stáji je právě také Marpo.

Video natočil režisér PapaPech. Stylingu se ujal Jiří Hofbauer. Minimalistický snímek, který je rozostřený a zlehka obarvený do odstínu slonové kosti, se hemží balonky, černými růžemi, okytičkovaným outfitem, který jde do kontrastu s muzikantovou vizáží zlobivého kluka.

Proč ne. Tahle Marpova podoba není špatná, nebojí se jít s trendy a riskovat, že by ho jeho dvorní fans zavrhli. Je to hravá skladba s jednoduchým tepajícím beatem a určitě nejde o přeslap mimo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY