We Are Domi míří v novém singlu do ráje

08.02.2023 10:51 - Honza Balušek | foto: We Are Domi

We Are Domi za sebou mají už šest let působení na hudební scéně, ale během dosavadní kariéry se spíše jen hledali. Sestava (nyní již nějakou dobu trojice) začínala s mírně alternativním kytarovým popem, ale v poslední době se našla ve zvukově rozmáchlém electropopu. A přesně takový je i nový singl "Paradise".

Už v roce 2020 formace vydala skvělou skladbu "Someone New", loni nás na Eurovizi reprezentovala hitovkou "Lights Off" a společně s Lake Malawi nahrála písničku "High Speed Kissing". A novinka na tyto kousky jednoznačně navazuje. Pro její zvuk má angličtina krásné slovo epic, které se dá do češtiny nejlépe přeložit jako velkolepý (z hodin literatury si určitě pamatujete, že epický znamená něco úplně jiného, že? :-) ). Písnička ve středním tempu je pro skupinu určitě největším útokem na hit, tudíž doufejme, že jí její snaha vyjde.

Kapela okolo Dominiky Haškové se také chystá na vydání svého prvního EP, které je naplánováno na 7. dubna. Ve středu 26. dubna ho pokřtí na koncertě v pražském Lucerna Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY