Pink v novince "Trustfall" lítá, tančí a apeluje na lidské hodnoty

31.01.2023 09:55 - Jaromír Koc | foto: Ebru Yildiz / Sony Music

Do vydání nového alba americké zpěvačky Pink zbývají zhruba tři týdny, a tak je nejvyšší čas vyslat fanouškům další signál, proč si novou kolekci co nejrychleji předobjednat. A jakou lepší píseň vybrat než titulní song "Trustfall" s jasným poselstvím.

Zatímco první ochutnávkou byla rozjuchaná letní pohodovka, aktuální singl je skvělý taneční, až klubový song s příjemně vlezlou melodií a nakažlivým refrénem. Píseň, o jejíž produkci se postaral britský zpěvák, DJ a producent Fred Again, však není jen nějaký prvoplánový zářez - za skladbou se skrývá mnohem víc. Jak zpěvačka uvedla v rozhovoru pro Good Morning America, během pandemie si mnoho věcí uvědomila.

"Já i můj syn jsme covidem onemocněli hodně vážně, měla jsem proto čas přemýšlet. Přemýšlet o tom, na čem vlastně v životě záleží. A k tomu je potřeba stav krize. Uvědomila jsem si, že nejvíc v životě chci vidět vyrůstat své děti zdravé. To je to, co chci. Chci do světa dál šířit jen pravdu. Chci být autentická, laskavější a lepší člověk," uzavírá pozadí songu třiačtyřicetiletá rodačka z Pensylvánie.

Poselství písně skvěle podtrhuje i videoklip, za kterým stojí Georgia Hudson, která s Pink natočila například i výborné video k singlu "What About Us". Kromě tanečních kreací se můžete těšit i na létající zpěvačku, která je ve vizuálu jakousi múzou hlavní představitelky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY