Elly v "Harder" zjišťuje, že někdy je překonávání překážek lehčí, než se zdá

25.01.2023 15:56 - Honza Balušek | foto: Pavla Hartmanová

Některé věci musí uzrát. Své o tom ví i zpěvačka Eliška Tunková, která vystupuje pod jménem Elly. Její aktuální singl "Harder" je totiž dle jejích slov "... nejstarší věc, co jsem kdy napsala. Myslím, že jen čekala na ten správný čas, a teď se všechno sešlo tak, že je výsledek lepší, než jsem si uměla představit." A má pravdu - píseň i doprovodný vizuál se opravdu povedly.

Elly má za sebou prozatím několik anglicky zpívaných songů. Počátkem loňského září představila česky zpívanou skladbu "High Speed", v níž jí zahostoval Ben Cristovao. Novinku produkovalo trio Production Lovers, které je podepsané například pod singlem "ledová" právě od Bena nebo pod albem "Sunny Days" Mikuláše Hrbáčka. Písničku o překonávání potíží zabalili do velkolepého zvuku, který v druhé půlce i díky vrstveným vokálům připomene třeba takovou Ellie Goulding.

Videoklip, o který se postarala produkce B-TOLD film, využil možností relativně nové techniky LED Volume, kdy je přímo za zpěvačkou promítáno na velkých ledkách prostředí a vše je snímáno najednou, nedoklíčovává se tedy zpětně jako při použití zeleného pozadí. Elly a její tanečnice se tak mohly postavit před působivá prostředí, aniž by musely opustit studio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY