Kate Bush napsala do vybraných výtisků své nové knihy tajné vzkazy

24.01.2023 19:18 - Kateřina Spacek | foto: Noble and Brite

Kate Bush před časem prozradila, že chystá novou publikaci s názvem "How To Be Invisible". I když - novou... Tato kniha vlastně není tak úplně nová, půjde o aktualizovanou verzi zpěvaččiny stejnojmenné sbírky textů z roku 2018. Vyjde u nakladatelství Faber.

Připravované dílo bude jakýmsi dovršením pro anglickou legendu pozoruhodného roku 2022, kdy se po klíčové scéně v seriálu "Stranger Things" se songem "Running Up That Hill" vyšplhala na první místa hitparád. "Byl to tak skvělý pocit vidět tolik lidí z mladé generace, jak si píseň užívají. Zdá se, že si dost z nich myslelo, že jsem začínající umělkyně!" poděkovala všem svým fanouškům.

Chystané vydání knihy "How To Be Invisible" obsahuje zbrusu nový úvod z pera této uznávané muzikantky a grafiku od Jima Kaye. Sama autorka navíc do vybraných výtisků podepsaného vydání vepsala speciální vzkaz. Její slova napsaná neviditelným inkoustem se odhalí pouze při nasvícení UV světlem, inkriminované výtisky budou distribuovány náhodně. Jejich počet bude velmi omezen, předobjednat je bude možné ve vybraných knihkupectvích a obchodech s hudbou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY