Fall Out Boy u Jimmyho Kimmela zahráli "Love From The Other Side". Bohužel bez kytaristy

22.01.2023 11:05 - Kateřina Spacek | foto: Fueled By Ramen

Fall Out Boy nedávno vydali videoklip ke svému nejnovějšímu singlu "Love From The Other Side" a rovnou ho zpropagovali i živým vystoupením v pořadu Jimmy Kimmel Live. Kapela v show bohužel zahrála bez kytaristy Joea Trohmana, který nedávno oznámil, že si dává pauzu, aby se mohl soustředit na své duševní zdraví.

Basák Pete Wentz dodal vystoupení nádech tajemna, když první minutu hraní procházel studiem a až poté přišel na pódium. Následovala ho ovšem skupina jeho dvojníků, kteří posléze vytvořili kapele publikum. Na živě zahraný song i jeho videoklip se můžete podívat níže.

Rockeři také před pár dny oznámili vydání své již deváté řadovky. Ta ponese název "So Much (For) Stardust" a vyjde 24. března. Na novinku lákala kapela fanoušky svým mimozemským klipem už na konci loňského roku.

"Díky technologiím je dnes opravdu snadné natáčet desky mnohem rychleji. Ale my jsme se chtěli vrátit ke způsobu, jakým jsme pracovali dříve. Chtěli jsme udělat desku, která bude opravdu s láskou vytvořená a promyšlená. Jako kdyby vám někdo uvařil delikátní jídlo. Nejsem nafoukaný člověk, ale na tuhle nahrávku jsem docela pyšný," vyjádřil se na úkor chystané studiovky frontman formace Patrick Stump.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY