Miley Cyrus ve "Flowers" dokazuje, že nepotřebuje chlapa. Vůbec na nic

13.01.2023 10:30 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Doby, kdy byla jako Hannah Montana idolem (před)pubertálních dívek, jsou už dávno pryč, nyní je každá její deska napjatě očekávána i hudebními fanoušky, kterým je mírně infantilní pop z počátků její kariéry naprosto ukradený. Po skvělém albu "Plastic Hearts" z roku 2020 nás už 10. března čeká nová řadovka "Endless Summer Vacation". A pilotní singl "Flowers" ukazuje, že nás na ní Miley Cyrus určitě nezklame.

Skladba stojí na hutné, téměř funky base a na smyčcovém podkladu, který připomene zlaté časy disca. Zatímco celá kolekce má být "milostným dopisem Los Angeles", tahle hitovka na první dobrou je ódou na lásku k sobě samé. Je sice jednoznačně o rozchodu, ale pak si zpěvačka uvědomí, co vše může dělat sama - a lépe - než s chlapem. Není těžké rozklíčovat, že text pojednává o jejím nevydařeném manželství s hercem Liamem Hemsworthem, který má v den uvedení singlu, tedy 13. ledna, narozeniny. Všechno nejlepší!

I v doprovodném vizuálu nám Miley předvádí, co vše může dělat sama a jak si to užívá. Čeká nás tak mnoho pohledů na to, jak nyní opět slečna Cyrus(ová) tančí, plave v bazénu, sprchuje se, ... a nemalá část videa je věnována i jejímu cvičení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY