Temný G-funk i těkavý trap: Ramirez se objeví v Praze

12.01.2023 13:41 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Člen kolektivu G59 Ramirez patří k nejžhavějším jménům na rapové scéně a ze soundcloudového undergroundu útočí na brány hudebního průmyslu. Jeho talentu si všimli i samotní $uicideboy$, kteří jej vzali na zmíněný kultovní label. Ramirez vystoupí 15. dubna 2023 ve smíchovském klubu Underdogs'. Vstupenky (440 Kč) budou v prodeji od pátku 13. ledna na fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster.

Na scéně se pohybuje od roku 2013, teprve v roce 2019 ale vydal průlomové album "Son of Serpentine", na kterém se mimo jiné objevil i Pouya a Zillakami. Díky své specifické temné flow a lyrics odrážejících současné konflikty si jej na své tracky přizvali i Ghostemane, Pouya nebo Yung Gravy.

Následné americké turné vyprodal, aniž by si musel přizvat jakéhokoliv hosta. Magazín Passion of the Weiss o něm napsal: "Ramirez ve svých skladbách ukazuje celou škálu svého talentu - od houpavých G-funk beatů přirozeně přeskakuje k moshpitovým bangerům, a v obou polohách nechává vynikat svůj specifický nihilismus." Jako support vystoupí také americký rapper Haarper.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY