Miley Cyrus a Dolly Parton si společně zazpívaly "I Will Always Love You"

12.01.2023 15:17 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Miley Cyrus opět slavila silvestra, respektive Nový rok, speciálním koncertem vysílaným na americké stanici NBC. Letos její "Miley’s New Year’s Eve" spoluuváděla countryová legenda Dolly Parton, s níž vůdčí osobnost klanů Cyrusů zapěla i medley z hitů "Wrecking Ball" a "I Will Always Love You".

Slyšet ikonickou hvězdu zpívat píseň od její o dvě generace mladší kolegyně je skutečně zážitek. A pokud máte pocit, že je podivné, že si jako druhý společný song vybraly megahit Whitney Houston, vězte, že originál pochází už z roku 1974 právě z pera i hrdla Dolly Parton. A dohromady i tuto klasiku zazpívaly obě dámy nádherně.

Pokud byste v Česku chtěli vidět celý silvestrovský speciál, prozatím máte smůlu. Za oceánem jej najdeme na streamovací službě Peacock, už v únoru bychom se ale celé "Miley’s New Year’s Eve" mohli dočkat na nové platformě SkyShowtime, která by měla odstartovat i v Česku. Zcela určitě se ale můžeme těšit na nové album od Miley Cyrus "Endless Summer Vacation", které vyjde 10. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY