Na Metronome Prague bude radost rozdávat i Zaz

10.01.2023 09:46 - Tisková zpráva | foto: Metronome Prague

Magická francouzská šansoniérka Zaz je dalším důvodem, proč si nenechat ujít letošní ročník Metronome Prague, který proběhne 22. až 25. června na pražském Výstavišti. Umělkyně, které hudba koluje v žilách, dokáže svá vystoupení proměnit v zážitek na celý život.

"Máme radost, jak se seznam potvrzených umělců vyvíjí. Se Zaz nám pomohl jeden z milovníků kvalitní hudby Serge Borenstein, který se nedávno stal českým občanem a stojí za různými hudebními aktivitami výjimečných interpretů, kteří přijíždějí hrát do České republiky. Jeho firma navíc letos slaví 25. narozeniny. Další jména brzy oznámíme. Metronome Prague v roce 2023 nabídne takový program, areál a služby, jaký dlouho plánujeme. Těšíme se na širokou spolupráci s dalšími partnery i na další potvrzené hudební hvězdy pro nadcházející ročník," říká promotér David Gaydečka.

Zaz, vlastním jménem Isabelle Geffroy, okouzlila celý svět melodiemi, které jsou chytlavou směsicí cikánského jazzu, francouzského šansonu, melodického popu a swingu, okořeněné pouličním šramlem s příchutí latiny a flamenca.

Metronome Prague 2023 pokračuje v plné síle s odhodláním potvrdit své postavení nejvýznamnější hudební a umělecké události v Praze, a to za pomoci 8 samostatných scén s více než 50 hudebními projekty čítajícími přes 300 umělců, kteří na nich vystoupí. V žánrově bohatém hudebním programu plném zvučných jmen světové i tuzemské provenience si každý návštěvník bez rozdílu věku najde to své.

Již pošesté se bude Metronome Prague konat v areálu Výstaviště Praha, tedy přímo v centru hlavního města. A to je u akce takové velikosti opravdu výjimečné. Exkluzivní program není zdaleka vším, co událost nabízí - nebývalý komfort, dostatek míst k sezení, chill-out zóny nebo bohatá gastronomie umocňují celkový zážitek a přispívají k maximální spokojenosti návštěvníků.

Prodej vstupenek na nadcházející ročník byl již spuštěn na webu metronome.cz - k dispozici jsou nyní třídenní vstupenky. Prodej dalších kategorií a vstupenek na Metronome Warm Up bude zahájen později.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY