Festival na lyžích s Netsky nebo Miss Monique se koná na konci ledna

09.01.2023 18:53 - Tisková zpráva | foto: PR Stage

Netsky, Miss Monique nebo Eelke Kleijn jsou hvězdy týdenní party, která se chystá ve francouzském lyžařském středisku v Alpách. Snowattack nabízí fantastické spojení zimních radovánek a parádní taneční party. Více než dvacet pět producentů a DJs bude hrát přes den i na obřích nočních večírcích. Jedenáctý ročník festivalu Snowattack se koná od 21. do 28. lena 2023 v Les Deux Alpes.

Týdenní zimní párty na horách láká čím dál více fanoušků. Pořadatelé hlásí, že bude zřejmě vyprodáno, a to i přesto, že čerstvě navýšili kapacity ubytování. Kdo si chce užít snowboard, lyže, tanec a parádní párty se světovými DJs, ten by neměl dlouho váhat.

Hlavní hvězdou letošního ročníku je Netsky, který představí svůj legendární DJ set. Rodák z belgického Edegemu má za sebou veleúspěšnou dekádu, během níž dokázal přivést ke svému mixu drum’n’bassu a liquid funku dlouhou řadu posluchačů. Za tímto úspěchem stojí jedna prostá věc: ryzí talent. Jeho studiová produkce, stejně jako živá DJská vystoupení vynikají jedinečnou pestrostí, dynamikou a vysokou technickou úrovní, jež ze jména Netsky udělaly uměleckou značku, která dnes patří k elektronické hudbě stejně neodmyslitelně jako hbité ruce kytarových mistrů k rock'n'rollu. Fanoušci se mohou těšit i na ukrajinskou hvězdu Miss Monique, která přiveze aktuální progressive sound, který hýbe světovými tanečními pódii.

Snow Attack
© PR Stage
Kromě spousty lyžování, různých soutěží a zábavy si na Snowattack můžete užít taneční hudbu na třech klíčových místech. Hlavním nočním pódiem je obří Party Arena stan s kapacitou až dva tisíce lidí, ve kterém se návštěvníci mohou těšit na velké taneční párty až do rána po celý týden. Přes den hrají DJs na Snowattack Terase nebo přímo na náměstíčku festivalu. Aniž byste si museli sundat lyžáky, můžete si vychutnat skleničku svařeného vína, opalovat se a nechat tělo odpočinout po poslední jízdě. Organizátoři však každoročně připravují spoustu dalších menších míst s bary, hudbou a dobrou francouzskou či italskou kuchyní.

Moderní středisko zimních sportů i malebná horská vesnice - tak by se dalo nazvat Les Deux Alpes ležící ve francouzských Alpách. Pokud hledáte místo, kde si kvalitně zalyžujete, zaběžkujete nebo zařádíte ve snowparku, Les Deux Alpes tou správnou volbou. Za těmito účely jej každoročně navštíví tisíce turistů (dokonce i v jarních měsících) a je právem jedním z nejvyhledávanějších lyžařských destinací Francie. Zalyžujte si na celkem 200 km sjezdovek s převýšením až dva tisíce metrů a po návratu ze svahu relaxujte ve wellness nebo si zajděte na skvělou večeři - v Les Deux Alpes nebude nic z toho problém. V posledních letech se tu usídlil největší zimní festival Snowattack. Na jeden týden v sezoně se tedy Les Deux Alpes stává nejen skvělou destinací pro zimní sporty, ale i rájem pro lidi plné energie, připravené si týden na horách užít nonstop na sjezdovkách a mimo ně. Dění na sněhu ještě více oživí hudba od světových DJů a nové atrakce a soutěže pořádané v rámci festivalu - např. obří slalom, mini slide park, border cross atd.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY