Zdraví Ozzyho Osbourna se horší. Není jisté, jestli zvládne plánované turné

14.12.2022 20:18 - Jiří V. Matýsek | foto: Sony Music

Zdravotní stav Ozzyho Osbourna není zrovna růžový. Princ temnot dokonce poprvé připustil, že není úplně jisté, jestli se chystané (a už několikrát odložené) turné na příští rok uskuteční. V rámci koncertní šňůry, kde zpěvákovi budou dělat společnost heavymetalové legendy Judas Priest, se má Madman 19. května 2023 zastavit i v pražské O2 areně.

"Je to sakra těžké, protože tam prostě chci být. Chci to dělat. Tahle zatracená operace, co ten chlápek udělal. Nemáte nejmenší představu," nechal se muzikant slyšet v nedávném rozhovoru. Narážel na chirurgický zákrok, který podstoupil začátkem roku a který s největší pravděpodobností zabránil hrozící paralýze od krku dolů. Přesto zdravotní problémy přetrvávají - Osbourne aktuálně přiznal velké problémy s chůzí.

"Hlava je úplně v pořádku, kreativita je v pořádku, můj zpěv je v pořádku, ale prostě toho teď moc nenachodím," svěřil se a dodal: "Nedokážu ani říct, jak příšerně frustrující teď život je. Je úžasné, jak můžete kráčet životem, a jedna pitomost dokáže všechno podělat na hodně dlouho. V životě jsem nebyl nemocný tak dlouho."

Ozzy Osbourne vydal letos letos pod producentskou taktovkou Andrewa Watta velmi pozitivně přijatou desku "Patient Number 9". Hned v několika variantách ji (a taky spoustu dalších alb a merche) pořídíte v našem e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY