Stavte se pro dárky z vydavatelství Animal Music aneb Vánoce ve Voršilské

14.12.2022 10:49 - Tisková zpráva | foto: Animal Music

Útulná kancelář Animal Music v centru Prahy se proměnila v showroom, kde na vás čekají police plné krásné hudby na CD, vinylech, nějaké archivní plakáty pro sběratele a také poslední kusy merche k albu "Noční obraz" (Vladimír Mišík) a "Řeka" (Lenka Dusilová). Přijďte nám pomoci uvolnit místo ve skladu před nadcházející 16. sezónou. Mohlo by vás potěšit, že všechny tituly z let 2007 až 2019 pořídíte na místě se slevou 50 % na CD a 30 % na LP.

Co u nás najdete?

✔️ Více než 100 alb s hudbou od českých umělců napříč žánry: např. Lenku Dusilovou, Dunaj, Vladimíra Mišíka, Beatu Hlavenkovou, Ivu Bittovou, Dagmar Voňkovou, Radka Baboráka, Nikol Bókovou, Organic Quartet, Ondřeje Pivce, Davida Dorůžku, Vertigo, Jaromíra Honzáka, Dorotu Barovou, Markétu Foukalovou, Tomáše Lišku a mnoho dalších
✔️ notýsky Papelote ve 4 různých designech alba "Řeka"
✔️ tašky a trička z biobavlny v designu alba "Noční obraz"
✔️ tašky a trička z biobavlny s motivem neodolatelného kocoura Mišíka z klipu "Šedesátá léta" od animátorky Michaely Pavlátové
✔️ různé promo plakáty z let 2007 až dodnes
✔️ Vše od grafických designérů ze Studia Najbrt.

Kde nás najdete?

Voršilská 10, Praha 1 (zvoňte na vrátnici, pokračujte přes dvorek a 2 x doprava do průjezdu. Naše dveře jsou vlevo na konci.)
Otevřeno máme: po, st, čt 10-14h, út, pá 10-18h

V otevírací době je možné také vyzvednout si své e-shopové objednávky (poštovné vám v plné výši vrátíme). Přijímáme bezhotovostní platby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY