7krát3 si v "YoYo" hraje se slovy i pár kily navíc

06.12.2022 14:58 - Hana Bukáčková | foto: David Urban

V listopadu vydal 7krát3 druhou desku s prostým a výstižným názvem "II". Na její podporu aktuálně vypouští singl "YoYo", který nazpíval s Erikou Rein. I když na kontě má již několik spoluprací, v tomto případě jde o první duet se ženou.

Příběh je o nenaplněné lásce, fyzické přitažlivosti a pojetí krásy jako takové. A ačkoliv je klip i samotný song jednoznačnou nadsázkou, muzikant, který mimo jiné vykonává práci fyzioterapeuta, k tomu dodává: "Často si i ve své ordinaci všímám, že se někteří lidé zbytečně stydí za svůj vzhled, a to jim brání v tom, aby se uvolnili nebo aby šli třeba i do toho fitka cvičit."

V podobném módu je laděno i video, ve kterém Štěpán Hebík (jak zní hudebníkovo civilní jméno) vystupuje coby trenér aerobiku se specializací na holky XXL velikostí. Mezi jeho obdivovatelkami je i slovenská zpěvačka Erika Rein. Ta ovšem musí přibrat, aby se vůbec dostala do přízně borce, po němž tak touží.

Snímek se natáčel v prostředí pro sport netypickém - v budově Českého rozhlasu - a je tak trochu retro ladění. Na své si přijdou jak milovníci kyprých tvarů, tak fanoušci bizáru i trendy věcí. Autor si hraje i se slovy, odkazuje sám na sebe (fitko se jmenuje 7XXL3, objeví se zde pobídka "volej 7krát3" a podobně). Výsledkem je fajn zábavná věc s dobrou flow.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY