Kiss se v červnu 2023 naposledy vrátí do Prahy

05.12.2022 11:08 - Jiří V. Matýsek | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

Rozlučková koncertní šňůra cirkusáků Kiss se poněkud protáhla. Aby ne, když byla prakticky vyprodaná. Mezi ty vyprodané show patřila letos v červenci také ta v pražské O2 areně, kam glamrockové legendy opět - a tentokrát už vážně naposledy - zamíří 10. června 2023. Předprodeje vstupenek startují 8. prosince v 10 hodin dopoledne, členové klubu Live Nation budou svou šanci mít už v období od 6. 12. 10:00 do 8. 12. 8:00.

"Všechno, co jsme vybudovali a co jsme za poslední více než čtyři desetiletí dobyli, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří během těch let zaplnili kluby, arény a stadiony. Tohle bude vrcholná oslava pro ty, kteří nás viděli, a poslední šance pro ty, kteří nás neviděli. Kiss Army, na našem posledním turné se loučíme naší dosud největší show a odejdeme stejným způsobem jakým jsme přišli... Nekompromisní a nezastavitelní," uvedli Kiss k turné The End Of the Road.

Očekávat lze velkolepou show plnou ohňostrojů, jisker a plamenů, masivní světelný park, klasické masky i efekty, ale hlavně přehlídku hitů, které někdy v životě slyšel snad každý. Pro partu muzikantů kolem Genea Simmonse a Paula Stanleyho to bude jubilejní desátý koncert v České republice. A tentokrát už to vážně vypadá tak, že bude definitivně poslední.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY