Život jako blyštivý spektákl: superhvězdná drag queen Alyssa Edwards se poprvé představí v Praze

30.11.2022 15:27 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Americká drag queen, tanečnice a osobnost televizní zábavy Alyssa Edwards přijede poprvé do Prahy. Její život je jeden velký spektákl. Vše začalo v malém texaském městě Mesquite, pokračovalo přes RuPaul's Drag Race a prozatím vrcholí na pódiích po celém světě, kde na turné "Becoming Alyssa, The Life Story Of A Traveling Queen" hrdě představuje svůj vlastní příběh plný tanečních kreací, třpytek a lásky.

V pražském klubu SaSaZu vystoupí Alyssa Edwards se svými tanečníky 21. května 2023. Vstupenky (980 - 1 480 Kč) budou v prodeji od 2. prosince na fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster. Dostupné budou také balíčky VIP Meet & Greet (2 980 - 4 980 Kč), které zahrnují pamětní předměty i setkání s Alyssou.

Alyssa Edwards je jedním slovem senzace. Na svou kritiky opěvovanou světovou one-diva tour "Life, Love and Lashes" navazuje jedna z nejúspěšnějších tanečních drag queens osobnějším turné "Becoming Alyssa". To dává prostor její svérázné osobnosti, upřímným svědectvím ze života a nechává zazářit její smysl pro humor, který je plný nepředvídatelných slovních hříček.

Justin Dwayne Lee Johnson se coby Alyssa Edwards objevil v roce 2012 v páté sérii ceněné talentové show RuPaul's Drag Race. V té době už za sebou měl úspěšné účinkování v Gay Miss America. Velký comeback zažil o několik let později, kdy byl vybrán do druhé řady RuPaul's Drag Race: All Stars, ve které se představily výrazné účastnice z minulých řad. Dnes má za sebou účinkování v America's Got Talent, vystoupení s Miley Cyrus na předávání cen MTV VMA i vlastní představení v londýnském West Endu. Kromě své vlastní online show Alyssa Secret i původní dokumentární série Dancing Queen na Netflixu stíhá Edwards vést i úspěšné taneční studio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY