Kofe-in zpívají v "Troji" o ženách jako o základu všeho

29.11.2022 14:02 - Honza Balušek | foto: Championship Music

Kofe-in deskami zrovna nehýří. V minulých letech jsme se dočkali pouze čtyřpoložkového ípíčka nazvaného "Ať to trvá věčně", na kterém byl i menší hit v podobě balady "Bouře", a na příští rok plánují novou, podobně rozsáhlou kolekci. Na tu už nyní lákají prvním singlem "Troja", který, stejně jako zbytek chystané nahrávky, produkoval Armin Effenberger.

"Žena je bolest i útěcha mužského údělu. Osudový článek života mužů, žena, je nezbytná pro počátek i konec," vysvětluje textovou vizi skladby Jan Kunze, frontman kapely. Na rozdíl od jejích asi nejúspěšnějších songů, kterými jsou pomalé skladby, se novinka nese v rychlém tempu a kytarovém zvuku, jaký ostatně fanoušci této ostravské formace znají z koncertů. Není to samozřejmě žádná tvrdá divočina, ale i díky propracované Effenbergerově produkci se Kofe-in v písničce docela vymykají z ranku ostatních českých pop-rockových skupin.

Pro videoklip si muzikanti a režisér Radim Kaller zvolili prostory jim blízkého Slezského divadla Opava. Zde se netradičně nechali natočit zezadu z pódia, čímž jinak jednoduchému klipu dodali neotřelý vizuální nápad.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY