Lucii Bílé pomáhá "O Vánocích" Pokáč

29.11.2022 09:30 - Milan Menčík | foto: Patrik Černoch

Na pokračující vlně milých, vlídných a příjemných melodií a klipů pokračuje i naše znovu zvolená slavice Lucie Bílá. Období blížících se svátků je pro ni a cestu, po níž její tvorba zrovna kráčí, naprosto ideální. Se songem "O Vánocích" se taky zdá, že si definitivně našla dalšího schopného autora. Pokáč se hitovkou "Dobrý kafe" prostě osvědčil, proč tedy nepokračovat?

"Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším obdobím v roce, a tak jsem chtěla o letošních svátcích udělat sobě i fanouškům radost něčím výjimečným. Nemohla jsem tedy oslovit nikoho jiného než právě skvělého Pokáče. [...] Společně jsme vytvořili kouzelnou vánoční píseň, která - doufám - pohladí po duši a zároveň připomíná, že rodina, děti a přátelé by pro nás všechny vždy měli být na prvním místě, a to nejen ve vánočním čase," prohlašuje o nejnovějším singlu zpěvačka.

Sváteční písni nesmí scházet ani dětský sbor a s Boni Pueri už Bílá dělá spoustu let, pročež zpívá i zde. Doprovodné video obstaral také osvědčený režisér - Lukáš Rejmon. Natáčel v Kostele svatého Bartoloměje v Kyjích. V pohodovém snímku, který jen dokresluje atmosféru nadcházejícího období, se mihne i několik dalších známých tváří.

Interpretka si výsledek pochvaluje. "Kouzlo Vánoc pro mě spočívá především v tom, že svátky trávíme s lidmi, na kterých nám záleží. Jsem proto ráda, že si v mém klipu zahrálo tolik lidí, kterých si vážím a se kterými je mi dobře. V záběrech se tak objeví nejen autor písně Pokáč, ale například také vůbec první představitelka pohádkové Popelky Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem, cukrář Josef Maršálek, moje báječné kolegyně z muzikálu 'Maminy', který nyní hrajeme v Divadle Lucie Bílé, a samozřejmě moje rodina a přátelé," říká.

Lucie Bílá natočila už dvě alba se sváteční tematikou, takže má dost repertoáru na celé turné. Svým fanouškům letos zazpívá ve 28 městech po Česku i Slovensku. Informace o koncertech lze nalézt na jejích webových stránkách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY