Dennis Sheperd přichází po necelých dvou letech s dalším studiovým albem

18.12.2022 13:27 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Popularita německého DJe a producenta Dennise Sheperda poslední léta rapidně roste. Proporcionálně s ní nabývá na objemu i jeho hudební produktivita. Po necelých dvou letech tak přichází s dalším studiovým počinem.

Dennis Sheperd - Onwards // Upwards
© Black Hole Recordings
Jeho v pořadí čtvrté autorské album dostalo název "Onwards // Upwards" a rodák z Essenu na něj zařadil čtrnáct songů. Již při prvním poslechu lze vnímat velký hudební posun a mnohem větší propracovanost jednotlivých skladeb. Sheperd se tentokrát totiž soustředil především na sdílení svých myšlenek a nálad a velkou váhu dával i textům, které jsou plné chytrých metafor. Zároveň si na natáčení pozval i mnoho hostujících interpretů, s kterými spolupracoval již na počátku své hudební kariéry. Mimo jiné jde o Dianu Miro, Scotta Camerona nebo York.

Na digitálních platformách je album k dispozici již od začátku prosince, v těchto dnech byla konečně do prodeje dána i fyzická verze na CD. Pokud byste ji chtěli zařadit do své domácí diskografie, pořídit ji můžete exkluzivně zde. Abyste věděli, co album nabízí, najdete pod článkem nejen video k aktuálnímu singlu "The Fall", ale i výborný DJský set, který Dennis před pár dny odehrál v rádiové show Armina van Buurena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY