Pink je zpět, devátou řadovku "Trustfall" vydá v únoru

24.11.2022 15:55 - Jaromír Koc | foto: Sony Music

Začátkem listopadu představila Pink (aka P!NK) nový singl "Never Gonna Not Dance Again", což bylo jasným znamením, že něco chystá. Domněnky se rozplynuly před pár dny, kdy americká zpěvačka nejen že ohlásila nové album, ale rovnou i světové turné.

Pink - Trustfall
© Sony Music
Její v pořadí devátá studiovka vyjde 17. února příštího roku a dostala název "Trustfall". O jejím obsahu toho autorka prozatím mnoho prozradit nechce, během rozhovorů pro zaoceánská média však o desce mluví jako o té nejlepší, kterou kdy natočila, a dodává, že je na výsledek zhruba tříleté práce nesmírně hrdá. Tematicky se jednotlivé písně budou točit převážně kolem její rodiny, každodenních problémů s dětmi, v jednom ze songů se Pink vyrovnává s nedávnou smrtí svého otce.

Jasno ale už máme ve věci formátů fyzických nosičů. A bude rozhodně z čeho vybírat. Základní verzi na CD doplní i limitovaná edice, kde bude k CD přibalen speciální časopis plný exkluzivních fotografií. K mání bude i super deluxe boxset, jehož obsah bude zveřejněn později. Co se vinylů týče, taktéž nezůstane u jedné varianty. Kromě klasické černé je již nyní k předobjednání limitovaná verze sytě růžové barvy, další barevné edice budou následovat v průběhu prosince. Prozatím si v našem shopu můžete předobjednat CD a černý vinyl.

Aby těch dobrých zpráv nebylo málo, ohlásila Pink i velké světové turné s názvem "Pink Summer Carnival 2023". V Evropě ji čeká více než dvacet zastávek, Praha mezi nimi bohužel chybí. Nejblíže tak rodačku z Pensylvánie můžete vidět ve Vídni, kde vystoupí první dva červencové dny, popřípadě zajet do Varšavy nebo do některého ze sedmi měst v Německu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY