"Vánoční příběh" v podání Václava Noida Bárty a hereckých hvězd je příjemný, ale neohromí

20.11.2022 12:05 - Milan Menčík | foto: Supraphon

Další z letošních filmových premiér je naplánována na 24. listopadu. Obstará ji česká komedie Ireny Pavláskové "Vánoční příběh", která má být dle tiskové zprávy plná nečekaných situací, emocí, dojemných chvil a zábavy. Hlavní role ztvárnili Jiřina Bohdalová s Karlem Rodenem.

Na světě už je i titulní, stejnojmenná píseň. Složil ji Jiří Chlumecký, jenž má na starosti i kompletní hudbu pro snímek. O text se postaral Oto Klempíř a sólový part zde za doprovodu skupiny ZOO zpívá Václav Noid Bárta. Vydatně - jak je ostatně v posledních letech stále častějším zvykem - mu pomáhají i protagonisté filmu Sara Sandeva, Pavel Kříž, Marie Málková, Pavla Beretová a Filip Červenka.

Při opakovaném poslechu skladby člověka napadá hodnocení příjemný song, fajn melodie, milé hlasy, … ovšem že by překročila práh obyčejných písní, které budou v příštích letech vystřídány novými titulními songy dalších vánočních komedií, takový pocit se ve výsledku nedostaví. To však dnes na to, aby tento kousek bodoval v Trendech na YouTube, často vůbec není potřeba. Tak se nechme překvapit, co ukáže čas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY