PSH vydali u příležitosti uvedení filmu PSH Nekonečný příběh nový song "Nekonečno"

01.11.2022 11:16 - Tisková zpráva | foto: aerofilms

"Mám furt rád, co dělám, a chci, ať to nikdy neskončí..." - těmito slovy v podání Oriona začíná nový song "Nekonečno" legendární kapely PSH. Ta v jeho textu vzpomíná na své začátky, shrnuje svoji dlouholetou kariéru a současně věří, že rozjetý vlak pojede stále dál, nekonečně dlouho. Hudební novinka přichází v rámci uvedení filmu režiséra Štěpána FOK Vodrážky a scenáristy Petra Cífky PSH Nekonečný příběh do českých kin, kam snímek vstoupil 27. října.

Film PSH Nekonečný příběh představuje divákům spoustu dosud nepublikovaných záběrů a soukromých archivů. Nejznámější čeští rappeři se v něm nebojí jít na dřeň a být stejně upřímní jako jejich hudba. Stejně tak i v klipu k songu "Nekonečno" se mísí současnost s minulostí, archivní materiály se záběry z aktuálních koncertů. Vladimir 518 s Orionem a Mikem Trafikem se Prahou prohánějí v autě i na motorovém člunu a s patřičnou flow vyprávějí svůj vlastní nekonečný příběh, který s hlavním městem velmi úzce souvisí.

"Máme nekonečno tracks, nekonečno flow, nekonečno ex, nekonečno shows..." rapují s nadhledem Vladimir 518 s Orionem v chytlavém refrénu. Poutavé sloky doplňuje příjemný, snadno zapamatovatelný beat a jako celek song "Nekonečno" v sobě nezapře, že vznikl v kuchyni české rapové legendy.

Vodrážkův a Cífkův snímek PSH Nekonečný příběh si díky své bezprostřednosti a otevřenosti hlavních protagonistů získal nejprve srdce fanoušků na letošním MFF Karlovy Vary, kde získal Cenu diváků, následně vyprodal při speciálním eventu spojeným s debatou s kapelou pražská kina Přítomnost a Světozor, diskuse po filmu byla streamovaná do vybraných českých kin. Kapela PSH vyrazila v říjnu na Nekonečnou tour s projekcí filmu a koncerty v šesti českých a slovenských městech, aby film aktuálně uvedla do českých kin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY