Bruce Springsteen šíří v klipu "Don't Play That Song" radost a nadšení

31.10.2022 09:37 - Jiří V. Matýsek | foto: Columbia Records

Bruce Springsteen připravil na 11. listopadu nové studiové album "Only The Strong Survives" a v krátkých časových intervalech posílá do světa jeden singl za druhým. A každou píseň z desky, která bude poskládaná výhradně z coverů soulových skladeb z 50. a 60. let, doprovází videoklip. Každý je odlišný, všechny ale zachycují muzikanty při hraní.

Třetí představenou novinkou je skladba "Don't Play That Song", kterou původně nazpíval Ben E. King, který má na svědomí i ikonický hit "Stand By Me". V písni zpěvák diskutuje se ženou, která mu lhala a přesto se nakonec nechá zlákat k tanci.

Vizuál je tentokrát černobílý. Režíroval jej opět Springsteenův dvorní spolupracovník Thom Zimny, natáčel přitom ve stejném prostředí, kde vznikla obě předchozí videa. I tady je Boss obklopen početnou skupinou hudebníků a diváky, znovu se tady mění z rockové hvězdy ve spíše zasněného zpěváka. Oproti intimně pojaté "Nightshift" je tento klip naopak plný paradoxní radosti a optimismu. Všichni muzikanti i diváci jsou zde blízko svému šéfovi a on sám v závěru narušuje hranici mezi pódiem a publikem a noří se do davu.

Nové album Bruce Springsteena si můžete už nyní předobjednat v e-shopu musicsrveru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY