Sigrid vydá akustickou verzi alba "How To Let Go"

27.10.2022 19:58 - Honza Balušek | foto: Universal

Sigrid nejsou cizí velká festivalová pódia, menší kluby (což dokázala letos v pražském Roxy) ani zcela intimní provedení jejích skladeb. A právě o poslední polohu své tvorby se se svými fanoušky podělí na speciální edici druhé desky "How To Let Go".

Sigrid - It Gets Dark (Special Edition)
© Universal
Už 4. listopadu se na dvou CD či dvou LP do světa vydá kolekce, na níž bude kromě původního alba na druhém disku všech třináct písní ze zmiňované nahrávky v akustickém provedení. A protože víme, že intimní podoba jejím písní sluší, máme se na co těšit. Jako malý bonus na desce najdeme i písničku "Blue". Ta sice není nová, ale dosud se nedočkala oficiálního vydání a čekala na svou příležitost. Poslechnout si ji můžete níže.

Tracklist bonusové akustické kolekce "How To Let Go" bude následující: It Gets Dark (out in space acoustic), Burning Bridges (up close, acoustic), Risk Of Getting Hurt (up close), Thank Me Later (up close), Mirror (by the piano, acoustic), Last To Know (up close), Blue, Dancer (up close), Everybody says they’re fine (up close), A Driver Saved My Night (up close), Mistake Like You (up close), Bad life (with Bring Me The Horizon) (acoustic), Grow (up close), High Note (up close).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY