Skyline vyráží na podzim do klubů s novou zpěvačkou

24.10.2022 12:47 - Tisková zpráva | foto: Lukáš Wagneter

Jedna z nejživelnějších domácích elektronických kapel se vrací do klubů. Ve svém čele má od letošního roku po boku MC Jacoba novou zpěvačku Nvtvlii. Klubových zastávek bude celkem šest, turné startuje 10. listopadu v Brně.

Elektronická parta Skyline se musela v letošním roce vypořádat s odchodem zpěvačky Marky Rybin, která přestala stíhat dvě kapely a rozhodla se věnovat už pouze Gaia Mesiah. Marku nahradila talentovaná Natálie Míšová aka Nvtvlie. Společně s ní Skyline připravují novou, v pořadí už devátou řadovou desku, která by měla vyjít příští rok. "Na Natálii jsme dostali tip od Mejly z kapely Vypsaná fiXa a můžeme říct, že jsme zase jednou měli velký štěstí," říká bubeník a zakládající člen formace Radek Bureš. "Do Skyline zapadla skvěle, a hlavně úplně přirozeně. Navíc ji vzali od začátku výborně i naši fanoušci. Vlastně jsme nezaznamenali v podstatě žádný negativní reakce, přestože podobný výměny většinou neprobíhají z pohledu fanoušků zrovna lehce. Nyní cítíme, že je vše na svém místě, s Natálií si rozumíme i v tvorbě nových skladeb a už se nemůžeme dočkat, až s tím půjdeme ven."

Natálie ke svému novému působišti dodává: "Jsem velmi ráda, že mi kluci dali šanci stát se součástí Skyline. Jejich důvěra mne do teď fascinuje. Musím říct, že první koncerty jsem měla docela strach, abych nezklamala je i fanoušky kapely. Strach neměl moc dlouhého trvání. Kluci jsou sehraní a dodali mi veškerou podporu, kterou si jen umím představit.

S Nvtvlií kapela úspěšně absolvovala celé festivalové léto, a to včetně velkých Majálesů v Praze a Brně nebo vyhlášeného festivalu Rock For Churchill ve Vroutku. Nyní nastal čas vyrazit v nové sestavě do klubů. Série koncertů odstartuje na brněnské Flédě, a to 10. listopadu. V listopadu pak Skyline vystoupí ve Vsetíně, Frýdku-Místku, Třebíči a Chrudimi. Poslední koncertní zastávku letošního roku plánují Skyline na 1. prosince v pražském Lucerna Music Baru.

Turné Skyline se zastaví v těchto městech:

10. 11. Brno, Fléda
11. 11. Vsetín, Bunkr
12. 11. Frýdek-Místek, Stoun
18. 11. Třebíč, Roxy Club
19. 11. Chrudim, R Klub
1.12. Praha, Lucerna Music Bar



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY