Modré hory lákají singlem "Čudne slávni" na stejnojmennou desku

14.10.2022 12:15 - Petr Šrajer | foto: Hustle & Fitness

Už v pátek 14. října vydají slovenští rappeři Modré hory následovníka pět let staré studiovky "Luxus Clan". Novinka ponese název "Čudne slávni", bude na ní deset tracků a vyjde pod hlavičkou domovského labelu Hustle & Fitness, a to také na vinylu. Jako upoutávku na ni teď kapela zveřejnila stejnojmenný singl, doprovázený i videoklipem.

Bene a Lyrik zde, samozřejmě za obligátní hudební podpory dvojice Roland Kánik a Peko, s nadhledem reflektují svou pozici na scéně. Nejedná se tedy o klasické žánrové vychloubání s výčtem dosažených met a výpisem z tučného účtu, ale o upřímný sled momentek, jako když Beneho po hlase poznal prodavač při nákupu odmašťovače náhrobních kamenů.

Singl doprovází také jednoduchý selfie videoklip, který jde také opačnou cestou, než jsou Bentley z půjčovny.

Modré hory v posledních týdnech fanoušky nešetří, už 23. září totiž vydali album "Akustik". To obsahuje předělávky dvanácti starších skladeb v novém aranžmá. Vznikalo jako živá nahrávka v průběhu tří dní v loňském červnu a skupinu představuje bez beatů, ale za doprovodu tříčlenné kapely. Navzdory názvu a fotografii táborového ohně na přebalu je ale hudba poměrně vzdálená unplugged představě. O výsledku je možné se přesvědčit na streamovacích platformách nebo prostřednictvím dalšího selfie videa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY