Blink-182 se dali zase dohromady. Bude nová deska a turné, které se zastaví i v Praze

12.10.2022 10:25 - Honza Balušek | foto: Live Nation

Někdy se původní členové slavných kapel rozhádají a nikdy spolu už nepromluví. Většinou ale čas všechny rozepře zacelí, případně složenky zavolají, a fanoušci mohou jásat nad reunionovým turné či v lepším případě i novou desku. Nyní se tato radost týká příznivců Blink-182, do jejichž řad se navrátil Tom DeLonge.

Nutno říct, že DeLonge trio opustil teprve v roce 2015, takže jeho absence v pop-punkové formaci, kde jej na čas nahradil Matt Skiba, netrvala zase tak dlouho. Nyní jsou ale tři kámoši, kromě navrátilce tedy i Mark Hoppus a Travis Barker, zase zpět a slibují už na tento pátek (14. října) nový singl "Edging" a také celou desku, na níž v současné době pracují.

Skupina se také na jaře příštího roku vydá na rozsáhlé světové turné, to je prozatím naplánováno od března 2023 - vykopávají 11. 3. v mexickém městě Tijuana - do února 2024. Prozatím poslední vystoupení mají v itineráři 26. února v novozélandském městě Christchurch. Domácí fanoušci také nemusejí smutnit, ti si budou na Blinky moci zaskákat 19. září 2023 v pražské O2 areně. Běžný prodej vstupenek začne v sítích Ticketmaster a Ticketportal v pondělí 17. října v cenách od 1 400 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY