Pražský koncert Lucie v opeře se odkládá, Koller přišel o hlas

11.10.2022 13:00 - Honza Balušek | foto: Roman Černý

Vypadá to, že šňůra koncertů Lucie v opeře je zakletá. Nejdříve byla několikrát odložena kvůli pandemii, nyní totéž postihlo pražskou štaci. Ta byla v plánu na středu 12. října v O2 areně, nový termín byl ohlášen na 10. listopadu. Důvodem je hlasová indispozice Davida Kollera.

Kapela svým příznivcům poslala tento vzkaz:

"Milí fanoušci, velice nás to mrzí, ale musíme přesunout náš pražský koncert Lucie v opeře, který se měl konat tuto středu 12. 10. v O2 areně. David má akutní zánět hlasivek. Slova lékaře zněla jasně. Minimálně týden naprostý klid. Dobrá zpráva ale je, že se nám podařilo v obsazené O2 areně najít termín už na 10. 11. 2022. Doufáme, že bude David brzy v pořádku. A těšíme se, že to, co jsme si vyzkoušeli v Ostravě, rozbalíme v Praze."

Samotný Koller k tomu doplnil: "Omluvte mě, prosím, na koncert se těšíme jako vždy a určitě si to s hradeckou filharmonií ještě všichni pořádně 10. 11. užijeme."

Pražskou show tak skupina odehraje až na konci celého turné. To začalo koncem září v Ostravě, odkud jsme vám přinesli reportáž, pokračovat bude 20. října v Bratislavě, 26. října v Pardubicích, 5. listopadu v Brně a uzavře se tedy 10. listopadu v Praze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY