The Fever 333 přišli o dvě třetiny posádky

06.10.2022 14:46 - Ondřej Kocáb | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

Rocková parta z Kalifornie The Fever 333 během jednoho dne přišla hned o dva členy. Kytarista Stephen Harrison a bubeník Aric Improta oznámili v pondělí odchod z kapely. Jediným členem tak zůstal zpěvák Jason Aalon Butler. Ihned ujistil fanoušky, že hodlá pokračovat.

"Aric a já jsme se rozhodli opustit Fever 333. Nebudu zacházet do podrobností, ale vnitřně to bylo dost špatné. Když se k tomu přičetly kreativní rozdíly, neměli jsme možnost výběru. Jsme vděční za všechny úžasné fanoušky, lidi, kteří pomohli Fever v zákulisí, za přátele a rodinu, kteří nás v tom všem podporovali. Vaše podpora znamená tolik! Pořád plánuji dělat hudbu. Aric a já spolu pravděpodobně v budoucnu něco podnikneme," napsal Harrison na instagramu.

Formace se dostala do povědomí díky debutovému albu "Strength in Numb333rs". Kritiky opěvovaná deska skvěle navázala na EP "Made In America", které získalo i nominaci na Grammy. Popularita pak rostla také díky živelným koncertům. Na ten se těšilo i pražské Roxy, kde se partička měla objevit 5. února. Evropské turné prozatím zůstává v plánu, otázkou je, v jaké sestavě The Fever 333 případně dorazí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY