Ed Sheeran žije v klipu "Celestial" s pokémony

05.10.2022 16:03 - Filip Pešta | foto: Live Nation

Ed Sheeran opět přichází s novým singlem, a jelikož jeden z nejpopulárnějších hudebníků světa už léta nemusí nikomu nic dokazovat, splnil si prostřednictvím videa k písni svůj dětský sen - být trenérem pokémonů.

Skladba "Celestial" bude součástí videoher "Pokémon Scarlet and Violet" a jejímu vzniku předcházely autorovy cesty do Japonska. Zde se jednoho dne setkal i se zástupci společnosti Pokémon Company. Jeho žert o doprovodném songu ke hře nakonec vyústil v chytlavý počin a kreativní video.

Těm z vás, kteří jste se narodili na začátku devadesátých let, se pravděpodobně někde u mamky na půdě válí Game Boy Color. Že si nepamatujete všechny ty propařené dny s pokémon hrou na dnes už historickém zařízení? Klip vám zajisté osvěží paměť. Spojení animáku s hranou vizuální podobou vyvolá vlnu nostalgie.

Cédéčka, trička a další merch Eda Sheerana najdete v shopu musicserveru!

Písničkáře ve snímku probouzí z postele Pikachu, Charmander mu záhy ohřívá jídlo. Očekávaný požár uhasí Squirtle a před jistou smrtí na ulici ho nezachrání nikdo jiný než Snorlax. Přes řeku ho pak převeze Lapras a s pomocí mnoha dalších se dostává do studia, kde hodlá zmíněnou "Celestial" nahrát. Vrcholem budiž Ed Sheeran jako kreslený trenér pokémonů. Svede boj dobra se zlem a nakonec se probudí ze svého dětského snu vedle vlastního Game Boy Color.

Veškeré animace vytvořil umělecký ředitel Yu Nagaba podle původních kresbiček, které vytvořil malý Ed v dětství. Výsledkem je milá, nenásilná popová píseň a povedený videoklip, který rozhodně zaujme všechny fanoušky nejen slavných kreslených postaviček.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY