Paramore jsou zpět v plné polní. Nové album "This Is Why" vyjde už v únoru

30.09.2022 18:43 - Kateřina Spacek | foto: Atlantic Records

Milovaná alternativní skupina Paramore je zpět s novou písní "This Is Why". A kromě tohoto singlu oznámila i vydání studiovky. Bude se jmenovat stejně jako čerstvý kousek (ten si můžete poslechnout pod článkem) a vyjde 10. února u společnosti Atlantic.

Paramore tak konečně fanouškům dají nástupce alba "After Laughter" z roku 2017. Novinka se nahrávala v Los Angeles s Carlosem de la Garzou, který s kapelou spolupracoval na jejím stejnojmenném albu a výše zmíněné řadovce. A spolupracoval také s frontwoman Hayley Williams na sólovkách "Petals for Armor" a "Flowers for Vases / Descansos" .

" 'This Is Why' byla úplně poslední písní, kterou jsme napsali pro desku. Abych byla upřímná, byla jsem už z psaní textů unavená, ale Taylor mě a Zaca přesvědčil, že bychom měli zapracovat na tomto posledním nápadu. Vznikla z toho titulní skladba celé nahrávky. Shrnuje množství směšných emocí, horskou dráhu toho, že žijeme v roce 2022, že jsme přežili třeba jen poslední tři nebo čtyři roky," nechala se slyšet zpěvačka.

V říjnu Paramore vyrazí na své první turné po čtyřech letech. Oznámili zatím jen termíny v USA, ale doufejme, že nové dílo nakonec představí i u nás.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY