Rock For Peple oznámil první dva headlinery: přijedou Muse a Slipknot

28.09.2022 18:51 - Hana Bukáčková | foto: Martin Bambušek / musicserver.cz

Letní festivalová sezóna je za námi, a tak nezbývá než se těšit na tu další. A že to bude hezká podívaná, slibuje královéhradecký Rock for People - vyrukoval totiž s prvními trumfy. Do rockových deníčků si zapište, že přehlídka se uskuteční v termínu 8.-11. června 2023 v Parku 360. Bude se jednat už o 27. sezónu.

A organizátoři odtajnili rovnou první jména: těmi nejzářivějšími jsou bezpochyby Muse a Slipknot. K nim se přidají mimo jiné Architects, Billy Talent, Hollywood Undead, I Prevail, Lorna Shore, Nothing But Thieves, Paledusk, Set It Off, Sleep Token, The Amazons a While She Sleeps.

Českou a slovenskou scénu budou zastupovat například From Our Hands, Hentai Corporation, I Love You Honey Bunny, Severals a Shogun Tokugawa. Výčet samozřejmě není konečný, pořadatelé ho budou neustále rozšiřovat.

"Podařilo se nám opět překročit vlastní hranice. Nad line-upem přemýšlíme vždy komplexně tak, aby fungoval jako celek. Přinášíme našim fanouškům velká jména světové scény, aby se skvěle doplňovala, střední kapely tvrdších žánrů, které milují, ale také zajímavé dramaturgické přesahy. Důležitou roli hrají také nová fresh jména, která s námi naši fanoušci rádi objevují," komentuje ředitel festivalu Michal Thomes.

Předprodej vstupenek další edice za 2 990 Kč startuje v pátek v 10 hodin na GoOut, tak si nenechte ujít akci příštího ro(c)ku!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY