Fast Food Orchestra a Vojtaano v říjnu vyrazí na společnou tour

22.09.2022 18:24 - Ondřej Hricko | foto: Pavla Hartmanová

Skupina Fast Food Orchestra se rozhodla spojit s písničkářem Vojtaanem a naplánovat na říjen turné. Započne 6. října v Praze v klubu Roxy. Zde také proběhne dlouho odkládaný křest alba "Vezmu tě s sebou", které FFO vydali už v roce 2020, ale vinou covidu se jim nedařilo ho naživo plnohodnotně představit.

Zkraje roku 2021 vyslal do světa svou druhou řadovku rovněž písničkář Vojtaano. Kromě povedené nahrávky "2020" se v poslední době dostal do povědomí také coby autor hudby k filmu "Vyšehrad: Fylm". Dohromady s Fast Food Orchestra pak natočil singl "Jeden rok".

"Chceš-li rozesmát boha, řekni mu o svých plánech! Asi tak by se dala shrnout naše naivní snaha pokřtít desky. Už si vlastně ani nepamatuji, kolik let uteklo od vydání poslední desky. V každém případě ji snad konečně oficiálně pokřtíme na společném podzimním turné s Vojtaanem, které jsme již třikrát přeložili. Ta deska si to zkrátka zaslouží! Dost se na to těším, tahle kombinace mě hodně moc baví," říká frontman FFO Filip Fido Vondrášek.

"Fastfoodi i já rádi dotahujeme věci do konce, a tak dotáhneme i tu naši společnou, covidem narušenou tour! Dohromady nám to, troufnu si říct, krutě šlape. A tak se fans můžou těšit hlavně na nadupaný společný pecky. Kytary, dechy a rapy, už brzo ve tvým klubu!" dodává Vojtaano.

Koncerty ozdobí vzájemné hostovačky a nebude chybět průřez diskografií obou vystupujících. Pouze v Plzni se večer uskuteční bez účasti Vojtaana. Seznam koncertů je následující:

6/10 Praha, Roxy
7/10 Pardubice, Žlutý pes
8/10 Chomutov, Hřebíkárna
14/10 Děčín, Le Garage
21/10 Litomyšl, Kotelna
22/10 Plzeň, Divadlo pod lampou
27/10 Brno, Kabinet Múz



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY