JES vydává po více než deseti letech nové album "Memento"

17.11.2022 16:59 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Americká zpěvačka JES o sobě dává po delší době opět vědět. Své poslední studiové album "High Glow" vydala před více než deseti lety, a od té doby fandům nabízela pouze singly a mixované kompilace. Na její další studiový počin si tak museli počkat až na podzim roku 2022.

JES - Memento
© Black Hole Recordings
JES na kolekci pojmenovanou "Memento" zařadila nejen celou řadu absolutních novinek, ale i osvědčené kousky, kterými v posledních letech zářila na tanečním parketě. Nechybějí tak úspěšné spolupráce s Cosmic Gate, Ferrym Corstenem, Tiëstem, Willem Atkinsonem, Ronski Speed nebo BTm či letošní cover legendárního songu Pink Floyd "Wish You Were Here", o jehož produkci se postaral Robert Nickson.

Osmadvacet písní, které "Memento" přináší, tak mapuje celou poslední dekádu rodačky z New Yorku, která má na svém kontě i tři nominace na cenu Grammy a stála například i u zrodu dnes již legendárního projektu Motorcycle, jehož singl "As The Rush Comes" je považován za jeden z nejlepších tanečních tracků všech dob. Kromě toho titul přináší i několik remixů a předělávek známých skladeb, ve kterých figuruje JES a které vznikly speciálně pro účely tohoto alba.

Zmiňovaná deska je od začátku listopadu k mání digitálně a na všech streamovacích platformách, v těchto dnech se do prodeje dostává i limitovaná verze na 2CD. V českých obchodech ji budete hledat marně, k mání je pouze ve vybraných zahraničních e-shopech. Ke koupi je tak například zde nebo tady.

Vydání desky "Memento" doprovázejí i dva povedené singly "Is It True" a "All Or Nothing". Na videa k nim se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY